Μείον 20 κιλά 5 μήνες μετά την γέννα - Πως τα κατάφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πες «ναι» σε 10 τροφές

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Instagram/@konstantinaspyropoulou
Instagram/@konstantinaspyropoulou

Μπορεί κατά καιρούς να έχει δει τη ζυγαριά της σε... ρόλο ασανσέρ, με πάνω και κάτω κιλά, ωστόσο πριν από έναν χρόνο απολάμβανε ένα καλλίγραμμο σώμα χωρίς ψεγάδι. Η εγκυμοσύνη, όμως, που προέκυψε τής “φόρτωσε” πάνω από 20 κιλά, αν και καθ' όλη τη διάρκειά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακολουθούσε μια προσεγμένη διατροφή.

Με τη γέννηση του μονάκριβου γιου της στις 3 Ιανουαρίου, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η ευτυχία της δεν περιγράφεται, αφού το μωρό άλλαξε άρδην τη ζωή και την καθημερινότητά της. Κι αν σκέφτεσαι “πού καιρός τώρα για δίαιτες”, η κούκλα παρουσιάστρια πέτυχε όχι μόνο να συνδυάσει τη μητρότητα με την απώλεια 20 ολόκληρων κιλών σε χρόνο dt, αλλά να βγει πρόσφατα στην παραλία με ένα κορμί-λαμπάδα (δείτε εδώ πόσα κιλά γράφει η ζυγαριά της), αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι δύσκολο εάν υπάρχει θέληση και φυσικά μικρά μυστικά που οδηγούν στην επιτυχία!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σα να μη γέννησε ποτέ

Μείον 20 κιλά 5 μήνες μετά την γέννα - Πως τα κατάφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram/@konstantinaspyropoulou

Ένα κορίτσι αυθόρμητο, γελαστό, ευγενικό, πανέμορφο και συχνά... παρεξηγημένο – χωρίς λόγο τις περισσότερες φορές. Θέλεις στα επαγγελματικά, θέλεις στα προσωπικά, εκείνη έκανε ένα δυνατό restart σε κάθε επίπεδο, κάνοντας εκ νέου αισθητή την παρουσία της και... την απόλυτη ευτυχία της! Ο έρωτας τής χτύπησε την πόρτα, αφού βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, έζησε την σχέση της στο έπακρο και βροντοφώναξε την αγάπη της, ο πελαργός τής έφερε το μεγαλύτερο δώρο ζωής, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μια λιτή τελετή γεμάτη φως και ευτυχία και φυσικά ο γιος της ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο αυτήν τη διαδρομή... Εν κατακλείδι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια ευτυχισμένη γυναίκα και φαίνεται!

Και τι καλύτερο, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της ως σύζυγος και νέα μανούλα, να στραφεί στον εαυτό της, διώχνοντας από πάνω της ό,τι την βάραινε, νιώθοντας η ίδια καλά μέσα-έξω. Έτσι χωρίς κόπο και εξαντλητικές διατροφές, πέτυχε να δει ξανά το “σωστό” νούμερο στη ζυγαριά, με μείον 20 ολόκληρα κιλά πριν ακόμη κλείσει τους 5 πρώτους μήνες ως λεχώνα. Το λες και επιτυχία! Το λες και δύναμη ψυχής! Το λες και κατόρθωμα, αν σκεφτείς, μάλιστα, πως αμέσως μετά τη γέννα έσπασε το πόδι της και έμεινε καθηλωμένη στο κρεβάτι! Το θέμα είναι πώς θα πας από τα λόγια στην πράξη; Ανακαλύπτοντας το πλάνο της που έφερε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της: Ειδική διατροφή με ψητά και βραστά, μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα και πολλή γυμναστική έφεραν αίσιο αποτέλεσμα, με την ίδια να συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια. Highlight: Το τρέξιμο με το μωρό τη βοήθησε να βρει γρηγορότερα τη φόρμα της!

Πες “ναι” σε 10 τροφές

Μείον 20 κιλά 5 μήνες μετά την γέννα - Πως τα κατάφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram/@konstantinaspyropoulou

Μετά το ευχάριστο γεγονός της γέννας έρχεται η αϋπνία, η κούραση, η συναισθηματική και σωματική εξάντληση. Μην πέσεις στην παγίδα της “αφαγίας” για να χάσεις τα κιλά, αλλά ακολούθησε μια ισορροπημένη διατροφή με όλα τα θρεπτικά συστατικά, δίνοντας βάση στα εξής:

  1. Πράσινα φυλλώδη λαχανικά
  2. Φρούτα εποχής
  3. Αβγά
  4. Υγρά
  5. Δημητριακά ολικής
  6. Light γαλακτοκομικά
  7. Άπαχο κρέας
  8. Σκόρδο
  9. Καρότα
  10. Όσπρια

Συνδύασέ τα στα πιάτα σου και θα επανέλθεις στο φυσιολογικό σου βάρος χωρίς να... πεινάσεις!

Καθημερινή προπόνηση

Μη σου φαίνεται εξωπραγματικό να αθλείσαι καθημερινά, ενώ έχεις ένα μωρό στο σπίτι και χιλιάδες νέες υποχρεώσεις. Σκέψου ότι δεν χρειάζεται να κλειστείς στο γυμναστήριο, να χάσεις χρόνο και να αποχωριστείς το βλαστάρι σου. Τρόπος υπάρχει και η Κωνσταντίνα το ξέρει καλύτερα από όλες. Πάρε το καρότσι και κάνε (πολλές) βόλτες στη γειτονιά σου, στο πάρκο, στους κήπους με γρήγορο περπάτημα, φροντίζοντας παράλληλα να πίνεις πολύ νερό ή να τρως ενδιάμεσα ένα φρούτο για έξτρα ενέργεια. Θα χάσεις πολλές θερμίδες αλλά και πόντους από εκεί που δεν το περιμένεις. Και η προσπάθεια συνεχίζεται. Η Queen Dina επέλεξε να συνεχίσει το αγαπημένο της τένις σε συνδυασμό με τρέξιμο κατ' οίκον (στον διάδρομο), αφιερώνοντας μερικές ώρες την εβδομάδα όταν ο μικρός Βλάσσης κοιμάται ή βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του.