Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κάντο σαν την Πετρουλάκη! Η διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις μέχρι το καλοκαίρι!

Κάντο σαν την Πετρουλάκη! Η διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις μέχρι το καλοκαίρι!

Την «ανακρίναμε» και τελικά μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά της. Η Ελένη Πετρουλάκη Ivic αποκαλύπτει την αποτοξίνωση για επαναφορά και το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της!

Την «ανακρίναμε» και τελικά μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά της! Διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη Πετρουλάκη Ivic αποκαλύπτει πως θα βάλεις κόκκινη γραμμή στην ζυγαριά σου (καθώς και το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής της)! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Το αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής της Alessandra Ambrosio: Γίνε ο επόμενος «άγγελος» της Victoria Secret!

Kάθε πότε ανεβαίνει η Ελένη στη ζυγαριά:
«Ζυγίζομαι πάντα μία φορά την εβδομάδα, αλλά δεν έχω άγχος. Αυτό όχι γιατί δεν παχαίνω, αλλά επειδή με το ρυθμό που ελέγχω το βάρος μου δεν προλαβαίνει ποτέ να αυξηθεί τόσο ώστε το να επανέλθω να μου δημιουργήσει πρόβλημα. Έχω χαράξει την κόκκινη γραμμή μου στη ζυγαριά και φροντίζω να μην την ξεπερνάω ποτέ».

Και ποια είναι αυτή γραμμή;
«Είναι στα 3 κιλά πάνω από το κανονικό μου βάρος. Σε αυτό το όριο μπορώ και διατηρώ τον έλεγχο, χωρίς να αγχώνομαι. Είναι κιλά που μπορώ να χάσω εύκολα, γρήγορα και… ανώδυνα».

Τελικά, η Ελένη έχει αυξομειώσεις στο βάρος της;
«Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Ας μην ξεχνάμε ότι η άσκηση είναι καθοριστικός παράγοντας στη διατήρηση σταθερού βάρους κι εγώ γυμνάζομαι καθημερινά. Ωστόσο, στις γιορτές και τις διακοπές, όπως όλες οι γυναίκες, παίρνω συνήθως 2-3 κιλά».

Ακολουθεί κάποιο ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς;
«Ναι, χρόνια τώρα, καθώς είναι αλάνθαστο και δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Είναι ειδική διατροφή και άσκηση για 2 εβδομάδες. Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να παρατείνω τη διάρκειά του, γιατί είμαι πολύ πειθαρχημένη στην κόκκινη γραμμή που λέγαμε…»

Τι περιλαμβάνει, λοιπόν, αυτό το πρόγραμμα;
Ξεκινάω με μία ημέρα αποτοξίνωση, 6 ημέρες διατροφή, επαναλαμβάνω την 24ωρη αποτοξίνωση και άλλες 6 ημέρες διατροφής».

Δείτε ακόμη: 4 κιλά σε ένα μήνα: Δες πως τα έχασε η Τατιάνα Στεφανίδου!

Πιστεύει η Ελένη στην αναγκαιότητα της αποτοξίνωσης;
«Πάρα πολύ. Ας μη γελιόμαστε, περιττά κιλά σημαίνουν κακή διατροφή, άρα τοξίνες. Δεν παχαίνεις τρώγοντας φρούτα και λαχανικά. Άρα, ο οργανισμός θέλει να παίρνει μία ανάσα και να “καθαρίζει”. Η αποτοξίνωση είναι απαραίτητη όχι μόνο για το αδυνάτισμα, αλλά για την καλή λειτουργία του οργανισμού γενικότερα. Είναι αντίδοτο στην κάθε είδους μικρή ή μεγάλη φλεγμονή και των συνεπειών της».

Τι περιλαμβάνει μια ημέρα αποτοξίνωσης της Ελένης;
«Να διευκρινίσω ότι πρόκειται για 24ωρο και όχι για μία ημέρα. Αρχίζω την αποτοξίνωση από τις 12 η ώρα τη μία ημέρα μέχρι τις 12 της επομένης. Με αυτό τον τρόπο γίνεται πιο εύκολη και δεν προλαβαίνεις να νιώσεις πείνα.

Για μένα, λοιπόν, αποτοξίνωση σημαίνει αποκλειστική κατανάλωση φρέσκων χυμών. Προσοχή, εννοώ χυμούς που φτιάχνω μόνη μου εκείνη την ώρα και όχι συσκευασμένους».

Χυμούς αποκλειστικά φρούτων ή και λαχανικών;
«Με φρούτα και λαχανικά. Τα δικά μου αγαπημένα είναι το μήλο, το πορτοκάλι, το σταφύλι, το αχλάδι, η μπανάνα, το σέλινο, η ντομάτα και το καρότο. Επειδή μου αρέσει πολύ επίσης, χρησιμοποιώ και το τζίντζερ. Και πίνεις όσα ποτήρια θες».

Share