Η δίαιτα express της Μαρίας Μπακοδήμου! Μείον 8 κιλά λίγο πριν το καλοκαίρι!

Το πρόγραμμα διατροφής της...

Η δίαιτα express της Μαρίας Μπακοδήμου! Μείον 8 κιλά λίγο πριν το καλοκαίρι!

Είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο sexy μαμάδες της εγχώριας showbiz που καταφέρνει να διατηρεί ένα γυμνασμένο αλλά μεσογειακό σώμα χωρίς ωστόσο να καταφεύγει σε δίαιτες-express.

Μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα κατάφερε να χάσει 8 ολόκληρα κιλά, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, το οποίο έκανε στη συνέχεια τρόπο ζωής. Διαβάστε παρακατω...

Το πρωινό της παρουσιάστριας περιλαμβάνει ένα μπολ δημητριακά ολικής άλεσης με γάλα χαμηλών λιπαρών ή ένα τοστ με γαλοπούλα και τυρί. Το μεσημέρι επιλέγει κυρίως ψητό με καστανό ρύζι και πάντα μια πλούσια σαλάτα ή βραστά λαχανικά. Το βραδινό της έχει ένα γιαούρτι και μια φρυγανιά ή μια πράσινη σαλάτα συνδυασμένη με μικρή ποσότητα τυριού. Όσο για τα μικρά μυστικά της; Αρκείται στις δύο κουταλιές λάδι και πίνει οκτώ με δέκα ποτήρια νερό ημερησίως!

Δείτε ακόμη: Έλλη Κοκκίνου: «Πώς έχασα 22 κιλά»! Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει πώς απέκτησε αυτό το κορμί!


Όσο για την άσκηση; Η ίδια δεν υπήρξε ποτέ fan της εντατικής γυμναστικής, ωστόσο φροντίζει να κάνει προπόνηση στο σπίτι της αρκετά πρωινά, που περιλαμβάνει τρέξιμο στο διάδρομο και λίγα βαράκια, δηλώνοντας περήφανα στο Twitter: «Καλημέρα! Πήρα μια μεγάλη απόφαση. Θα ξεκινήσω τη μέρα με γυμναστική».