Κορίτσια προσοχή! Αυτή είναι η δίαιτα που έστειλε την Ράνια Θρασκιά στο νοσοκομείο!

Το επικίνδυνο πρόγραμμα διατροφής!

Κορίτσια προσοχή! Αυτή είναι η δίαιτα που έστειλε την Ράνια Θρασκιά στο νοσοκομείο!

Κορίτσια, μεγάλη προσοχή με δίαιτα που κυκλοφορεί, αφού την έκανε η Ράνια Θρασκιά και δυστυχώς την έστειλε στο νοσοκομείο!

Η γνωστή παρουσιάστρια υπήρξε κάποτε "θύμα" μιας τέτοιας δίαιτας και μοιράστηκε δημόσια το περιστατικό αυτό για να μην υπάρξουν κι άλλα τέτοια περιστατικά!


Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου για τα κιλά που έχει χάσει, η παρουσιάστρια απάντησε: "Έχω κάνει πολλές λάθος δίαιτες στη ζωή μου. Την πρώτη φορά που υπέβαλα τον εαυτό μου σε αυτήν τη διαδικασία ήταν μετά τις πανελλήνιες και από τότε πρέπει να έχω κάνει τουλάχιστον 30 φορές δίαιτα. Όταν σπούδαζα στη Ρόδο είχα μείνει για μέρες νηστική... Ώσπου μια μέρα λιποθύμησα και βρέθηκα στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη".

Για το τώρα: "Έχω χάσει δώδεκα κιλά. Αν θυμάμαι καλά, το ίδιο βάρος είχα όταν παντρεύτηκα. Ακολουθώ ένα πρόγραμμα διατροφής που σέβεται τις ανάγκες μου και μου προσφέρει πολλές εναλλακτικές. Δηλαδή, αν πεινάω το πρωϊ μπορώ να φάω ένα τόστ με ένα ποτήρι χυμό, διαφορετικά μπορώ να περιοριστώ σε ένα γιαούρτι με λίγο μέλι. Τρώω τα φαγητα που μαγειρεύω για τα παιδιά μου, απλά δεν συνδυάζω για παράδειγμα κρέας με μακαρόνια, ή αν θα φάω μακαρόνια θα είναι ολικής άλεσης, τα οποία θα συνοδεύσω με ντομάτα και τυρί χαμηλών λιπαρών. Το μυστικό είναι ότι μετά τις 6 το απόγευμα δεν τρώω καθόλου υδατάνθρακες και ότι δεν βιάζομαι και δεν αγχώνομαι με το βάρος μου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το ξεκίνησα στις 3 Σεπτεμβρίου και έχω μπροστά μου ακόμα δύο μήνες, γιατί θέλω να χάσω ακόμα τέσσερα κιλά".

Λίγο πριν φύγετε... δείτε και την δίαιτα της Μαριάννας Τουμασάτου!

Ηλίας Μαμαλάκης: Έτσι έχασε 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες!

Τον τρόπο που έχασε 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες αποκάλυψε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Είναι από τους πιο αγαπητούς σεφ στην Ελλάδα και σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν” εκμυστηρεύτηκε το πως τα κατάφερε.

Πείτε μου τον τρόπο που χάσατε βάρος...

«Πήγαμε στη Γερμανία, όχι σε κέντρο αδυνατίσματος, αλλά σε κέντρο ευεξίας. Εκεί δεν πάνε μόνο άνθρωποι που θέλουν να αδυνατίσουν, αλλά και άνθρωποι που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, που θέλουν να αποτοξινώσουν τον εαυτό τους. Πρώτα απ' όλα, σου κάνουν εξετάσεις για να δουν αν έχεις σάκχαρο ή ό, τι άλλο, για να δουν σε ποια κατάσταση είσαι. Μετά κάνεις μια θεραπεία με καθαρτικό και νερό και… αδειάζει, έτσι καθαρίζει όλο το πεπτικό. Την επόμενη μέρα το πρωί πίνεις ένα τσάι της αρεσκείας σου, με δύο κουταλιές μέλι, το μεσημέρι μια χορτόσουπα και το απόγευμα, στις 6:00, άλλη μια χορτόσουπα. Μετά ξανατρώς την άλλη μέρα το μεσημέρι. Το αποτέλεσμα είναι ότι μένεις 16 ώρες νηστικός κι αυτή λέγεται διαλειμματική νηστεία, που αποτοξινώνει τον οργανισμό και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Δεν πεινάς, καθαρίζουν τα κύτταρα. Με τις εξετάσεις που σου κάνουν "βλέπουν τι ελλείψει έχεις από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και σου τα δίνουν πρόσθετα.»

Ηλίας Μαμαλάκης κιλά

Πόσα κιλά έχετε χάσει;

«Ήμουν σε μια φάση πολύ καλή, όπου έχασα πολύ εύκολα τα 4 πρώτα κιλά, μέσα σε δύο μέρες, στην αρχή, τα οποία ήταν νερά συσσωρευμένα, «ψεύτικα» κιλά, κι έπειτα έχανα ένα κιλό την ημέρα ως αυτή τη στιγμή έχω χάσει 12 κιλά. Τα 10 τα έχασα στη Γερμανία και χα 2 κιλά εδώ, στην Ελλάδα.»

Χάσατε 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες;

«Ακριβώς, έχασα 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες.»

Θέλετε να χάσετε κι άλλο βάρος;

«Όχι, δεν θέλω να χάσω άλλα κιλά. Λόγω της, ηλικίας μου όμως, το δέρμα μου δεν έχει μεγάλη ικανότητα σύσφιγξης, γι' αυτό πρέπει να μείνω σταθερός, για να δώσω την ευκαιρία στο δέρμα μου να μαζέψει όσο γίνεται. Στο κέντρο ευεξίας που ήμουν ήταν και ο Ρομπέρτο Καβάλι, ο οποίος είναι χοντρός, πολύ χοντρός θα έλεγα. Ήταν μέρες εκεί, είχε πάει μέρες πριν από μένα κι έφυγε πριν από μένα.»