Βρήκαμε το τοπ μυστικό αδυνατίσματος των celebrities

Ιδού...

Βρήκαμε το τοπ μυστικό αδυνατίσματος των celebrities

Θέλεις να μάθεις τι κάνουν οι celebrities και κρατάνε τέτοιο κορμί; Ποιο είναι το μυστικό τους; Εμείς το βρήκαμε και σας το παρουσιάζουμε!

Αν θες να μάθεις ποιο είναι το μυστικό ιδού...

Υπάρχει αλήθεια κάτι νέο στο αδυνάτισμα; Γιατί βαρεθήκαμε να ακούμε για νέες δίαιτες. Όπως μας λέει η Ειρήνη Χριστάκη, κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος, συνεργάτης της SYMMETRIA : «Τα νέα έρχονται πάντα από την τεχνολογία. Δεν μιλάμε πια για αδυνάτισμα, αλλά για διαχείριση σωματικού βάρους στο ιδανικό πλαίσιο κάθε σώματος».

Με έναν μοναδικό συνδυασμό νέων τεχνολογιών, χωρίς καμία επιθετική παρέμβαση στον οργανισμό και χωρίς καμία προσπάθεια ή επώδυνη διαδικασία, μπορούμε να χάσουμε μέσα σε 4 ημέρες μέχρι 3 κιλά πραγματικού λίπους (και όχι νερού) και να φορέσουμε άμεσα ένα νούμερο μικρότερο στα ρούχα. Όσοι το δοκιμάσαμε μείναμε πραγματικά έκπληκτοι!

Η Τόνια Σωτηροπούλου και η Δανάη Μπάρκα, ενθουσιασμένες από το πρωτόκολλο αυτό, μοιράστηκαν μέσα από το λογαριασμό τους στο Instagram την εμπειρία τους με τους followers τους.

Η νέα τεχνολογία επιτυγχάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της: Super Fast Lipolysis. Περιλαμβάνει ένα συνδυασμό καινοτόμων μηχανημάτων που επιδρούν διακριτικά στο σώμα σας, ενώ εσείς βλέπετε τηλεόραση ή παίζετε με το τηλέφωνό σας. Και όλα αυτά μέσα σε 40 λεπτά και σε 4 βήματα:

XeroLipo: Μια τεχνολογία που βασίζεται στο λέιζερ εντατικής λιπόλυσης και επιτυγχάνει συρρίκνωση του λιπώδους ιστού, επανασχεδιάζοντας ταυτόχρονα το περίγραμμα του σώματος, χωρίς πόνο, βελόνες και επιπλοκές.

NeuromuscularStimulation (NMS): Μία πρωτοποριακή τεχνολογία καύσης λίπους και μυϊκής ενδυνάμωσης, που δίνει θεαματικά αποτελέσματα εκεί όπου συσσωρεύεται το λίπος.

Hypoxi, ένα πρωτόκολλο απώλειας τοπικού λίπους και βάρους με ήπια άσκηση σε συνθήκες κενού αέρος, για στοχευμένη δράση, με εντυπωσιακό συνδυασμό απώλειας πόντων και σύσφιξης.

Όπως είναι φυσικό, όλη αυτή η τεχνολογία έχει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα αν συνοδεύεται από σωστή διατροφή και περιορισμό των καταχρήσεων που μας αρέσει να κάνουμε. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξατομικευμένη διατροφή, με βάση τις ανάγκες κάθε ατόμου.

Η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ειρήνη Χριστάκη, προσθέτει: «Δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι ο ανθρώπινος μεταβολισμός δεν είναι μια απλή μηχανή που καίει θερμίδες, αλλά ένα πολύπλοκο σύστημα που για να διατηρεί την ομοιόστασή του, χρειάζεται όλα τα απαραίτητα μίκρο- και μακροθρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, φυτοχημικά, προβιοτικά και νερό.

Πολύ συχνά εστιάζει κανείς στις θερμίδες για να πετύχει μια παροδική αλλαγή στο σωματικό βάρος, παραβλέποντας αυτή την πολύ σημαντική λεπτομέρεια που είναι όμως καθοριστική για την υγεία και ευεξία του ανθρώπου σε βάθος χρόνου. Η τεχνολογία είναι μεγάλος σύμμαχος στη διαχείριση αυτού του σωματικού κεφαλαίου μας».

Όπως επισημαίνει ο καρδιολόγος Άγγελος Τσίπης, «Διανύουμε την παράδοξη περίοδο όπου η αφθονία στην τροφή απειλεί την υγεία σε ανάλογο βαθμό με τον υποσιτισμό. Η ορθή διαχείριση του σωματικού βάρους προϋποθέτει την ενεργή και συντονισμένη συμμετοχή νέων, μη επεμβατικών τεχνολογιών και ειδικών γιατρών, που διαθέτουν τη γνώση και τα μέσα για να εφαρμόσουν τις κατευθυντήριες οδηγίες και να οδηγήσουν τα άτομα στην απώλεια και διαχείριση του σωματικού βάρους».

Που βρήκαμε αυτό το πρωτοποριακό πρόγραμμα; Ταυτόχρονα με επιλεγμένα σημεία στο εξωτερικό, στην Ελλάδα εφαρμόζεται από το διεθνώς καταξιωμένο κέντρο αισθητικής ιατρικής SYMMETRIA, που μας έχει συνηθίσει να είναι πάντα μπροστά. Αν είναι να χάσουμε σε 4 ημέρες 3 κιλά λίπος και να φορέσουμε ένα νούμερο μικρότερο, τότε αξίζει! Γιατί οι celebrities που ελέγχουν το βάρος τους και διατηρούνται σε φόρμα ξέρουν πάντα καλύτερα!

Η δίαιτα της Κατερίνα Καινούργιου: Χάσε 5 κιλά σε 15 μέρες!

Αν θες να χάσεις 5 κιλά σε 15 ημέρες ακολούθησε την δίαιτα της Κατερίνας Καινούργιου!

Η παρουσιάστρια του OPEN αγαπά το καλό φαγητό. Όσοι τη γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά πως ποτέ σχεδόν δεν θα παραγγείλει μόνο φιλέτο κοτόπουλο και σαλάτα μαρούλι.

Της αρέσουν οι πλούσιες γεύσεις, αγαπά το φρέσκο ψωμί, της αρέσουν τα πιο νόστιμα -και συνήθως με περισσότερες θερμίδες- φαγητά και αγαπά τα γλυκά. Όμως, προσπαθεί να ακολουθεί τον κανόνα παν μέτρον άριστον. Και όταν θέλει να χάσει κάποια κιλά, όπως για παράδειγμα πριν από την παραλία το καλοκαίρι ή πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, ακολουθεί κατά γράμμα μια πιο αυστηρή διατροφή, χάρη στην οποία καταφέρνει να χάσει 5 ολόκληρα κιλά μόλις σε 15 μέρες. Αυτό έκανε και τον Ιούλιο κατεβάζοντας τη ζυγαριά από τα 60 στα 55 και ανεβάζοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή της στα ύψη! Αυτό κάνει και το φθινόπωρο πριν από την πρεμιέρα της για να χάσει τα κιλά των διακοπών.

Διαβάστε αναλυτικά:

Πρωινό: Ένας καφές χωρίς ζάχαρη και γάλα, και τοστ με μια φέτα γαλοπούλα και μια φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών

Δεκατιανό: 1 φρούτο ή 1 μπάρα δημητριακών, ή 1 ζελέ χωρίς ζάχαρη

Μεσημεριανό: 1 ψητή μπριζόλα ή ψητό κοτόπουλο ή ψάρι με σαλάτα σε απεριόριστη ποσότητα

Απογευματινό: 1 φρούτο ή 10 ανάλατα αμύγδαλα

Βραδινό: Σαλάτα εποχής με λίγο λάδι, σε απεριόριστη ποσότητα

Tip αποτοξίνωσης: Κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό μέσα στο οποίο έχει στύψει ένα λεμόνι. «Το λεμόνι είναι φυσικό διουρητικό που βοηθά να αποβάλλονται οι τοξίνες. Δίνει ενέργεια και οξυγονώνει το αίμα!», επισημαίνει η ίδια.

Παράλληλα με τη διατροφή, η Κατερίνα είναι φαν και της γυμναστικής, αφού ασκείται συστηματικά κάνοντας TRX ή pilates, ασκήσεις που δεν την κουράζουν πολύ και έχουν άμεσο αποτέλεσμα στο σώμα.