Αυτή είναι η δίαιτα της Μαίρης Συνατσάκη: Ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής της για επίπεδη κοιλιά!

Μην χάνεις λεπτό!

Αυτή είναι η δίαιτα της Μαίρης Συνατσάκη: Ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής της για επίπεδη κοιλιά!

Αυτή είναι η δίαιτα της Μαίρης Συνατσάκη! Ακολούθησε το πρόγραμμα διατροφής της για να αποκτήσεις κι εσύ επίπεδη κοιλιά!

Κορμί που πολλές θα ζήλευαν έχει η Μαίρη Συνατσάκη και χωρίς αμφιβολία οι κοιλιακοί της είναι ένα από τα «δυνατά» της σημεία. Η φιλοσοφία της Μαίρης –που λατρεύει το χορό και το pole dancing- είναι ότι το σώμα χτίζεται σταδιακά και όχι σε λίγους μήνες.

Η γνωστή παρουσιάστρια, αποφεύγει τα αναψυκτικά, τον καφέ, και το αλκοόλ, ενώ κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι χλιαρό νερό με σταγόνες από χυμό λεμονιού. Το youweekly.gr αποκαλύπτει στις αναγνώστριές του πώς θα αποκτήσουν υπέροχο κορμί μέχρι το καλοκαίρι!

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ

Πρωινό
2 ποτήρια νερό (συνολικά καταναλώνει πάνω από 1,5 λίτρο νερό, καθημερινά) γάλα με 1,5% λιπαρά και δημητριακά.

Μεσημεριανό
Επειδή δεν υπάρχει σταθερή ώρα για το μεσημεριανό της, καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα που περιλαμβάνουν, είτε 1 αραβική πίτα με κοτόπουλο ή 1 σάντουιτς με μαύρο ψωμί, αλλαντικά και λαχανικά.

Βραδινό
Είναι το πλούσιο γεύμα της ημέρας. Σαλάτα (αγγούρι-ντομάτα, ψητά λαχανικά), μαύρο ψωμί, είτε ζυμαρικά, σούσι, φιλέτο κοτόπουλο ή χοιρινό, μοσχαράκι με ρύζι ή πατάτες.

Charlize Theron: Έχασε 15 κιλά μέσα σε 1 μήνα με αυτή την δίαιτα!

Η όμορφη ηθοποιός Charlize Theron είναι γνωστή για τους ρόλους της αλλά και σαν το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Dior. Με αυτή την δίαιτα έχασε 15 κιλά μέσα σε 1 μήνα!

Κι όμως όσοι πιστεύετε ότι για όλα ευθύνονται τα γονίδια, κάνετε λάθος, διότι η Charlize κάθε φορά που παίρνει μερικά κιλά παραπάνω ακολουθεί αυστηρή δίαιτα. Συγκεκριμένα με την παρακάτω διατροφή κατάφερε να χάσει 15 κιλά σε ένα μήνα.

Πρωινό: 1 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης με οργανικά φρέσκα φρούτα, κανέλα, σπόρους κάνναβης και 1 φλιτζάνι ασπράδι αυγού.

Σνακ: Βιολογικό σέλινο με 2 κουταλιές σπόρους κάνναβης και 1 ποτήρι βιολογικό πράσινο τσάι.

Μεσημεριανό: Σολομός με μάνγκο και κόκκινες πιπεριές.

Σνακ: Οργανικά φρέσκα φρούτα.

Βραδινό: 150 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο χωρίς το δέρμα και ένα φλιτζάνι βιολογικό μπρόκολο.

Ακόμα όμως και όταν δεν θέλει να χάσει βάρος, ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής αφού δεν καταναλώνει ποτέ junk food και λιπαρά φαγητά, όπως πίτσα, πατατάκια, τηγανητές πατάτες και φυσικά γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Εκτός από το μπαλέτο και τη γιόγκα, κάνει ποδήλατο και αερόβιες ασκήσεις για να κάψει το λίπος και να παραμείνει αδύνατη.

Συμπερασματικά: Μπορεί η Charlize Theron να έχασε πολλά κιλά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, όμως η γρήγορη μείωση πρόσληψης θερμίδων έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη μείωση βάρους και την απώλεια κυρίως υγρών και μυϊκής μάζας (και λιγότερης ποσότητας λιπώδους ιστού), γεγονότα που συνεπάγονται και τη μείωση του μεταβολισμού.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά; Αρχικά πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το βασικό είναι να αλλάξετε τον τρόπο ζωής και να αποκτήσετε διατροφικές συνήθειες που θα μπορέσετε να διατηρήσετε εφ όρου ζωής. Τέλος, το διαιτολόγιο πρέπει να είναι θρεπτικά πλήρες και να προσαρμόζεται στις συνήθειες του καθενός και φυσικά να μην περιλαμβάνει τροφές που δεν θέλετε. Η εξατομίκευση και το μέτρο αποτελούν τα βασικά συστατικά για την απώλεια αλλά και τη διατήρηση του σωματικού βάρους.