Μεγάλη προσοχή! Αυτή είναι η επικίνδυνη δίαιτα της Μπιγιονσέ που μπορεί να σε στείλει στο νοσοκομείο!

Κορίτσια μην την ακολουθήσετε!

Μεγάλη προσοχή! Αυτή είναι η επικίνδυνη δίαιτα της Μπιγιονσέ που μπορεί να σε στείλει στο νοσοκομείο!

Μεγάλη προσοχή! Αυτή είναι η επικίνδυνη δίαιτα της Μπιγιονσέ που μπορεί να σε στείλει στο νοσοκομείο!

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια Μπιγιονσέ το 2018 εμφανίστηκε σε μια συναυλία της στο Coachella και από εκεί ξεκίνησε να «πουάει» την αυστηρή vegan δίαιτα που της επέτρεψε σε 44 ημέρες να χάσει όλα τα κιλά από την εγκυμοσύνη των δίδυμων παιδιών της και να εμφανιστεί στο φεστιβάλ με εντυπωσιακό σώμα.

Τώρα όμως, ένα χρόνο μετά, η βρετανική ένωση διατροφολόγων προειδοποιεί ότι η δίαιτα είναι άκρως επικίνδυνη για την υγεία.

Το vegan διατροφικό πλάνο «22 Days Nutrition» (22 Ημέρες Διατροφή) και οι συ­νταγές του, που η Μπιγιονσέ και ο σύζυγος της Τζέι Ζι πωλούν διαδικτυακά στα 150 ευρώ, δεν περιέχει αρκετά από τα βασικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τον ορ­γανισμό, όπως σίδηρος, βιταμίνη Β12 και πρωτεΐνες.

Ο εκπρόσωπος Τύ­που της ένωσης Ντανιέλ Ο'Σόγκενσι μιλώ­ντας σε εκπομπή του ΒΒΟ διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη δίαιτα έχει τόσο λίγες θερμί­δες, που όσοι την ακολουθούν μπορεί να τους στείλει στο νοσοκομείο, καθώς θα νιώθουν εξαντλημένοι.

Ελευθερία Ρήγου: "Έτσι έχασα 40 κιλά!" - Αποκαλύπτει το πρόγραμμα διατροφής της!

Μάλιστα προτρέπει όσους την ακολούθησαν ή την ακολουθούν να απευθυνθούν σε διατρο­φολόγους για να λάβουν συμβουλές για τις τροφές που θα πρέπει να προσθέσουν, ώστε να μην αντιμετωπίσουν κινδύνους για την υγεία τους.

Καθηγήτρια του πανεπιστημίου της Καλι­φόρνιας Ντάνα Χανς, σχολίασε στο Vice:

«Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι κάποιος με τα μέσα και την περιουσία της χρεώνει τον κόσμο για τις ίδιες πληροφορί­ες που μπορεί να βρει σε άλλες ιστοσελίδες και μπλογκς χορτοφάγων».

Έλλη Κοκκίνου: Η επικίνδυνη δίαιτα που έκανε! Μεγάλη προσοχή!

Mια επικίνδυνη δίαιτα έκανε η Έλλη Κοκκίνου και απαιτεί μεγάλη προσοχή για να μην την πατήσετε και εσείς!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια διαθέτει ένα καλογυμνασμένο κορμί που πολλές θα ζήλευαν. Βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο, αφού είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας.

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν πέρασα απαρατήρητη από την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν τη διατροφή της.

Η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε ότι μέχρι και πριν από λίγο καιρό ακολουθούσε ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. «Τα τελευταία χρόνια έτρωγα ένα μήλο με κανέλα ή ένα ακτινίδιο με κανέλα ή ροκφόρ με μέλι και κανέλα. Χόρταινα με καφέ στην αρχή, έπινα στις 7 το πρωί καφέ. Σνακ έτρωγα λίγο τυράκι με λίγο αγγουράκι. Το μεσημεριανό μπορεί να ήταν κρέας με φρούτο. Πεινούσα, έτρωγα τα δάχτυλά μου! Αν πεινούσα έτρωγα λίγο αγγουράκι με λίγη γραβιέρα ή αμύγδαλα», είπε και οι παρουσιαστές της εκπομπής δεν πίστευαν στα αυτιά τους με αυτά που άκουγαν.

Η ίδια έσπευσε να σημειώσει ότι τους τελευταίους τρεις μήνες κάνει μια άλλη δίαιτα που τις επιτρέπει να τρώει περισσότερο, ώστε να μην πεινάει.