Να σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί η Γωγώ Τσαμπά - Έτσι έχασε 8 κιλά!

Μίλησε και για μια γκάφα που έκανε σε πανηγύρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Να σε τι δεν μπορεί να αντισταθεί η Γωγώ Τσαμπά - Έτσι έχασε 8 κιλά!

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε στο 'Πρωινό" για ένα πράγμα, στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί και αυτό είναι φυσικά το φαγητό! όπως είπε χαρακτηριστικά "θέλω να κάτσω κάτω και να φάω". Ωστόσο η τραγουδίστρια είπε ακόμα κάνει δίαιτα και βλέπει αποτέλεσμα.

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Γωγώ Τσαμπά, η οποία μίλησε για το καινούριο της τραγούδι που κυκλοφορεί και για τις δουλειές που έχουν ακυρωθεί λόγο κορωνοϊού. Επίσης αναφέρθηκε στις προτάσεις που τις έχουν γίνει να αλλάξει στυλ τραγουδιού και διηγήθηκε 2 χιουμοριστικά περιστατικά που της έχουν συμβεί σε πανηγύρια

"Κάνω δίαιτα και νομίζω το έχω καταφέρει. Έχω χάσει 8 κιλά. Ο κόσμος έρχεται για να με ακούσει αλλά έρχεται και για μένα και θέλω να είμαι ευπρεπής πάνω στη σκηνή. Δεν θέλω να με βλέπει και να λέει “κοίτα την πώς έγινε”. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε τίποτα. Θέλω να καθίσω κάτω να φάω, θέλω φαγητό. Δεν μου αρέσει να μου βάλει ο άλλος στο πιάτο μισή μερίδα. Αν ξεφύγω, την επόμενη μέρα… φερμουάρ" είπε αρχικά η Γωγώ Τσαμπά.

"Έχω πάει σε άλλο πανηγύρι. Έχω πάει μια μέρα νωρίτερα. Πάω στο χωριό, βλέπω ότι δεν έχει κόσμο, δεν έχει φώτα, βλέπω την αφίσα μου και λέω το πανηγύρι που είναι; Πάω με τρόπο κοντά στην αφίσα, κοιτάζω… την επόμενη βραδιά. Όπισθεν… Να φύγεις 380 χιλιόμετρα είναι λίγο ζόρικο να ξαναγυρίσεις και να ξαναπάς την άλλη βραδιά. Από αφηρημάδα έχω ανεβεί και τραγουδάω με ένα παπούτσι πιο ψηλό και ένα πιο χαμηλό, ίδιο χρώμα. Κάθομαι και λέω γιατί γέρνω; Είμαι τόσο κουρασμένη;" πρόσθεσε ακόμα η λαϊκή τραγουδίστρια, που είχε κάνει μια ακόμα αποκάλυψη μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώαρας Μελέτη. Τι είχε πει;

Δείτε και το σχετικό βίντεο

Δείτε και τι είχε πει για την προσωπική της ζωή η Γωγώ Τσαμπά, που αποκάλυψε ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στο φαγητό, αλλά και ότι έχει χάσει 8 κιλά!

Η ίδια, είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Καλοκαίρι #not απαντώντας τότε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Αργύρη Κωστόπουλου.

"Μέχρι τώρα το απέκλεια, ήμουν αρνητική στο να δουλέψω σε μπουζούκια στην Αθήνα και είχα καλές προτάσεις. Τώρα, θα αρχίσω να το συζητάω.

Στο σπίτι μεγάλωσα με κλαρίνο και μετά άκουγα και άλλες μουσικές, Μαρινέλλα, Τζένη Βάνου και από εκεί και πέρα άρχισα και λίγο έντεχνο. Από ξένη μουσική ακούω Whitney Houston Celine Dion. Καλός είναι ο Sin Boy, εφόσον αρέσει είναι καλός. Το ελάττωμά μου είναι ότι είμαι φωνακλού και νευρική. Φωνάζω μόνο στους δικούς μου ανθρώπους, σε ξένο κόσμο ποτέ.

Δεν θα εγκατέλειπα τα πάντα για έναν έρωτα. Ίσα ίσα που κάποτε τον έρωτα τον απέρριψα, δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω σήμερα. Δέκα χρόνια σχέσης την απέρριψα γι’ αυτό τον λόγο, γιατί μου είπε ή το θέαμα ή εμένα. Δεν μπορώ να πω, αγάπησα πολύ και ερωτεύτηκα, αλλά… το θέαμα" εξομολογήθηκε η Γωγώ Τσαμπά.