"Μισός" ο Μελέτης Ηλίας - Έκοψε αυτό το πιάτο και έχασε 8 ολόκληρα κιλά

Απίστευτη αλλαγή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μελέτης Ηλίας, κατάφερε να μείνει "μισός" με μία συγκεκριμένη διατροφή που έκανε και ένα πιάτο που έκοψε. Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγο μόνο καιρό, έχασε 8 ολόκληρα κιλά, με αποτέλεσμα να αλλάξει σημαντικά η εμφάνισή του.

Ο Μελέτης Ηλίας είναι η ζωντανή απόδειξη ότι αν κάποιος θέλει κάτι πολύ, μπορεί να το πετύχει με σκληρή δουλειά και επιμονή. Ο γνωστός ηθοποιός, κατάφερε να αποβάλει από πάνω του, μέσα σε μόλις 8 εβδομάδες, 8 κιλά και αισθάνεται πολύ περήφανος με την προσπάθειά του.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ζυγίζεται στη ζυγαριά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, την εντυπωσιακή απώλεια βάρους του.

Παράλληλα, αποκάλυψε τα μυστικά του και εξήγησε πως δεν έκανε υπερβολές ούτε κάποια στερητική δίαιτα, απλά προσπάθησε να τρώει σωστά και σε συγκεκριμένες ώρες. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει τον τελευταίο καιρό, η μέθοδός του απέδωσε και με το παραπάνω.

Αρκετά κιλά έχασε και η Δέσποινα Μοιραράκη. Δείτε εδώ το μυστικό της και θα πάθετε πλάκα!

Έτσι έχασε τα 8 κιλά ο Μελέτης Ηλίας

«8 βδομάδες, 8 κιλά! Τελικά αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Εγώ που δεν μπορώ χωρίς 2 γλυκά τη μέρα και φαί μετά το θέατρο (δηλαδή μεσάνυχτα) το έραψα για δύο μήνες και ιδού τα αποτελέσματα. Όλα είναι στο μυαλό.

Όταν λέω το έραψα όχι υπερβολές… έκοψα γλυκά, ψωμιά, τηγανιτά και φαγητό αργά το βράδυ… Αντιθέτως πολλά φρούτα, πολλά λαχανικά και πολλά ψητά», έγραψε ο Μελέτης Ηλίας στην φωτογραφία με τη ζυγαριά που ανέβασε!

Μελέτης Ηλίας κιλά

Πέρα από τον Μελέτη Ηλία, πολλά κιλά έχασε και ο Γιώργος Χρυσοστόμου

«Έχω αδυνατίσει πολύ. Άλλαξα τη ζωή μου πριν δυο χρόνια που σταμάτησα να δουλεύω νύχτα, να πίνω και γενικά να βγαίνω σε μπαρ κλπ. Το βαρέθηκα όλο το πράγμα με αυτού του είδους την κοινωνικότητα. Μετά το έριξα στη σοκολάτα και ήρθε ο Covid-19 και σε πολύ ωραίο οικογενειακό περιβάλλον και με πολύ αγάπη έτρωγα ωραίο μαγειρευτό και μαγειρεμένο φαγητό και σταμάτησα να τρώω απ’ έξω και να τρώω έξω».

Δείτε ωστόσο εδώ πως κατάφερε να ξεφουσκώσει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αποκάλυψε τι έτρωγε και τον βοήθησε πολύ.