Το μυστικό ρόφημα της Kate Middleton για να διατηρεί τη σιλουέτα της - Συνταγή μέσα από το Buckingham

Δοκίμασέ το και δε θα χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το μυστικό ρόφημα της Kate Middleton για να διατηρεί τη σιλουέτα της - Συνταγή μέσα από το Buckingham

Αν μόλις γυρίσατε από τις διακοπές σας και θέλετε να κάνετε μία γερή αποτοξίνωση, τότε σας έχουμε μία συνταγή που έρχεται απευθείας μέσα από το Buckingham! Συγκεκριμένα, πρόκειται για το μυστικό και θαυματουργό ρόφημα που πίνει καθημερινά η Kate Middleton προκειμένου να διατηρεί την άψογη σιλουέτα της.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, είναι μία γυναίκα με δυναμικό ταπεραμέντο, κάτι που οφείλεται τόσο στον χαρακτήρα της όσο και στην εμφάνισή της. Μπορεί από μικρή να είχε ωραίο σώμα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως δεν προσπαθεί πολύ προκειμένου να το διατηρήσει.

Πέρα από τη διατροφή που κάνει και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί - δείτε εδώ τις ασκήσεις που προτείνει - προσπαθεί να εντάσσει καθημερινά στη διατροφή της, και ένα ρόφημα το οποίο τη βοηθά να κάνει αποτοξίνωση.

Μπορεί ως μέλος της βασιλικής οικογένειας να μην επιδίδεται σε κραιπάλες όσον αφορά το φαγητό, ωστόσο όπως κάθε άνθρωπος έτσι και η Kate Middleton τυχαίνει να τρώει κάτι παραπάνω, ειδικά το καλοκαίρι που βρίσκεται σε διακοπές μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά της.

Αυτό είναι το ρόφημα που πίνει η Kate Middleton για να διατηρεί τη σιλουέτα της στο Buckingham

Η συνταγή είναι πολύ απλή. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα ρόφημα, το οποίο περιλαμβάνει, χυμό ανανά, νερό καρύδας, λάιμ, και τόνικ με μέντα. Το συγκεκριμένο ποτό αποτελεί την τέλεια λύση για τις φορές που αισθάνεσαι σκασμένη από το φαγητό και δεν μπορείς να χωνέψεις ή όταν σου έχει κάτσει πολύ βαρύ κάποιο φαγητό που έχεις επιλέξει να φας.

Επιπλέον, το λάιμ έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει το έντερο. Μπορείς να φτιάξεις αυτό το ρόφημα στο μπλέντερ ή σε έναν αποχυμωτή. Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ γευστικό ποτό το οποίο μπορείς να απολαύσεις σε κάθε ώρα της μέρας.

χυμός ανανά αποτοξίνωση

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο δραστικό, μπορείς να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη detox δίαιτα που ακολουθούν οι celebrities μετά από διακοπές και κάνει θαύματα.