Θαυματουργό! Με αυτό το μυστικό ο Έμινεμ ξεφορτώθηκε από πάνω του 40 κιλά

Ακολούθησέ το κι εσύ και θα σε «ξετρελάνει»!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θαυματουργό! Με αυτό το μυστικό ο Έμινεμ ξεφορτώθηκε από πάνω του 40 κιλά

Μπορεί ο Έμινεμ να παραμένει πάντα νέος στο μυαλό μας, ωστόσο ο γνωστός ράπερ έχει φτάσει πλέον τα 47 και με ένα θαυματουργό μυστικό, κατάφερε μέσα σε λίγο καιρό, να ξεφορτωθεί από πάνω του 40 ολόκληρα κιλά και να γίνει ξανά σαν 20χρονος.

O Έμινεμ, όπως φάνηκε και στην εμφάνιση του στα Όσκαρ δεν «γύρισε πίσω», ωστόσο έχει δηλώσει φανατικός θαυμαστής των tacos και ειδικά της αλυσίδας Taco Bell. To μυστικό του για την νέα του υγιεινή ζωή είναι απλό: διατροφή και γυμναστική.

Εξαιρετικό σώμα έχει κάνει και η Κατερίνα Καραβάτου. Δείτε εδώ τη δίαιτα που ακολούθησε προκειμένου να ξεφορτωθεί από πάνω της, 15 ολόκληρα κιλά.

Αυτό είναι το θαυματουργό μυστικό με το οποίο ο Έμινεμ ξεφορτώθηκε 40 κιλά

Στα 47 του πλέον χρόνια ο Έμινεμ κατάφερε να μοιάζει ξανά σε εκείνον το νεαρό ράπερ, που έχτιζε την καριέρα του με τους επαναστατικούς του στίχους (ίσως και σε καλύτερη εκδοχή). Έχει ιδιαίτερη σημασία η συγκεκριμένη εμφάνισή του, καθώς, όπως είναι γνωστό, ήταν εθισμένος σε ουσίες αλλά και στο φαγητό. Μάλιστα το 2009, ο διάσημος ράπερ έφτασε να ζυγίζει 105 κιλά!

Όπως είχε γίνει γνωστό έτρωγε ασταμάτητα fast food και είχε πρόβλημα με τον ύπνο του. Όλα ξεκίνησαν να αλλάζουν, όταν έβαλε τη γυμναστική στη ζωή του. Ο ίδιος μάλιστα έχει πει πως ξεκίνησε να καταλαβαίνει το λόγο που οι εθισμένοι άνθρωποι «εθίζονται» μετά στη γυμναστική. Μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό του χάμστερ, κι αυτό επειδή άρχισε να τρέχει 17 χιλιόμετρα την ημέρα στο διάδρομο.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό «Rolling Stone» είπε πως ξυπνάει στις 7:30-8:00 το πρωί και γυμνάζεται, ενώ παράλληλα κάνει πυγμαχία και ποδήλατο. Η διατροφή του πλέον περιλαμβάνει βάφλες με χαμηλά λιπαρά, χωρίς σιρόπι και χωρίς ζάχαρη και ένα ενεργειακό ποτό. Κάπως έτσι έχασε σιγά σιγά 40 ολόκληρα κιλά!

Πέρα από τον Έμινεμ, σας έχουμε και το μυστικό της Τζένιφερ Λόπεζ για να διατηρεί τη σιλουέτα της

Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις άνετα θεϊκές καμπύλες σαν αυτές της Τζένιφερ Λόπεζ, τότε δεν έχεις παρά να το πάρεις απόφαση και να κόψεις "μαχαίρι" αυτό το συγκεκριμένο πιάτο από τη διατροφή σου! Τα αποτελέσματα που θα δεις θα σε καταπλήξουν!

Τι κι αν έχει φτάσει τα 51, η JLo έχει ένα από τα πιο αξιοζήλευτα κορμιά της showbiz. Σε κάθε της εμφάνιση, ξέρει πώς να κάνει τους άνδρες να παραμιλούν, ενώ όταν ανεβαίνει στη σκηνή ανάβει για τα καλά φωτιές.

Δεν είναι τυχαία μία από τις γυναίκες που αποτελούν την απόλυτη αδυναμία του αντρικού πληθυσμού για πάνω από 20 χρόνια. Μάλιστα, είναι αλήθεια πως όσο μεγαλώνει, δείχνει να γίνεται όλο και πιο ωραία. Γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει τη διατροφή της και έχει ένα μυστικό που την έχει "σώσει" και την έχει βοηθήσει να διατηρήσει τη σιλουέτα της όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό το πιάτο πρέπει να κόψεις "μαχαίρι" για να αποκτήσεις καμπύλες σαν της Τζένιφερ Λόπεζ

Συγκεκριμένα, το μυστικό της Τζένιφερ Λόπεζ είναι πολύ απλό, και είναι σίγουρο πως μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ μιας και δεν είναι κάποια περίπλοκη ή εξαντλητική δίαιτα. Έχει απλά κόψει τις επεξεργασμένες τροφές και έχει στραφεί στα βιολογικά και πιο φυσικά προϊόντα που τονώνουν τον οργανισμό της.

Τζένιφερ Λόπεζ δίαιτα

Προτιμά τις βιολογικές τροφές, ενώ λατρεύει τα λαχανικά και τα υψηλής διατροφικής αξίας δημητριακά. Ενδεικτικά να πούμε πως για πρωινό πίνει συνήθως ένα smoothie με βατόμουρα, γιαούρτι και μέλι, ενώ για μεσημεριανό προτιμά σολομό και πράσινη σαλάτα με μπρόκολο, πιπεριές, κολοκυθάκι και μια απλή βινεγκρέτ ή kale με κρέμα τυριού και ψημένο κολοκυθόσπορο.

Για το βράδυ, επιλέγει ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη, το οποίο συνήθως περιλαμβάνει χοιρινό ή κοτόπουλο μαγειρεμένο με κάποια παραδοσιακή συνταγή του Πουέρτο Ρίκο, συνοδευόμενο με κινόα ή γλυκοπατάτα.