Επίπεδη κοιλιά σε χρόνο dt: Τι κάνουν Σκορδά, Καινούργιου, Παπαγεωργίου και Φουρέιρα

Μπήκαμε κι επίσημα στην καλοκαιρινή σεζόν! Σπιτικά ροφήματα, απαγορευμένες τροφές κι όλα τα μυστικά τους μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επίπεδη κοιλιά σε χρόνο dt: Τι κάνουν Σκορδά, Καινούργιου, Παπαγεωργίου και Φουρέιρα

Εξαφάνισε το λίπος, φόρεσε το μπικίνι σου και βγες με αυτοπεποίθηση στην παραλία. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο και δεν χρειάζεται απαραίτητα να... λιώσεις στο γυμναστήριο.

4 επώνυμες celebrities βρήκαν τον τρόπο να λύσουν ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι γυναίκες στο σώμα μας και αποκαλύπτουν τα μικρά θαυματουργά μυστικά τους.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Tips από επώνυμες για επίπεδη κοιλιά

Φαίη Σκορδά

Σκορδά δίαιτα

  • Smoothie το θαυματουργό. Η παρουσιάστρια επιλέγει πολύ συχνά ένα αποτοξινωτικό ρόφημα που είναι ευεργετικό για την κοιλιά. Με τρία ακτινίδια, ένα μάνγκο, τρία φλιτζάνια σπανάκι, φύλλα μέντας, ένα κλωνάρι σέλερι και ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι στο μίξερ, χορταίνεις χωρίς να... φουσκώνεις.
  • Έχει αντικαταστήσει το αλάτι με μπαχαρικά και μυρωδικά για να μην κάνει κατακράτηση υγρών
  • Μαγειρεύει υγιεινά, πάντα με ελαιόλαδο, χωρίς περιττά λίπη και υδατάνθρακες σε συνδυασμό μόνο με λαχανικά.

(Δες εδώ και το μυστικό της για τέλεια πόδια)

Κατερίνα Καινούργιου

Καινούργιου δίαιτα

  • Ναι στις φυτικές ίνες. Βρόμη και δημητριακά χωρίς ζάχαρη δεν λείπουν από το πρωινό της. Η βρόμη είναι ευεργετική για το κάψιμο λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και ρυθμίζει όλο το πεπτικό σύστημα για άμεσα και μόνιμα... flat αποτελέσματα.
  • Γιαούρτι με φρούτα ή με λίγο μέλι έχει μια θέση στην καθημερινή της διατροφή. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως το γιαούρτι και τα προβιοτικά κάνουν θαύματα!
  • Βάλε στην ζωή σου την κινόα. Είναι το superfood με πολλές θρεπτικές ουσίες, αποτελεί άριστη πηγή πρωτεΐνης, που μειώνει την όρεξη και βοηθά στην καύση του λίπους της κοιλιάς. Η Κατερίνα την συνδυάζει με λαχανικά, ξηρούς καρπούς και κοτόπουλο χωρίς λιπαρά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Παπαγεωργίου δίαιτα

  • Με πέντε μικρά γεύματα τη μέρα κάνει... Pop up στη διατροφή της. Τις περιόδους που ως μοντέλο χρειάζεται να χάσει ένα με δύο κιλά από την περιοχή της κοιλιάς προτιμά μόνο άπαχη πρωτεΐνη, συνήθως κοτόπουλο που συνοδεύει με σαλάτα μαρούλι και ρόκα.
  • Απομάκρυνε τη ζάχαρη από τη διατροφή της. Τα γλυκά για εκείνη είναι μια σπάνια απόλαυση και προσέχει ακόμα και τη λεγόμενη “κρυμμένη ζάχαρη” που υπάρχει σε ορισμένα τυποποιημένα προϊόντα.
  • Γυμναστική και διατάσεις. Με συντονισμένες ειδικές ασκήσεις εκπαιδεύει τους μυς της κοιλιάς για να έχει άψογα αποτελέσματα.

Ελένη Φουρέιρα

Φουρέιρα δίαιτα

  • Συχνή αποτοξίνωση με ρόφημα κανέλας. Είναι το μυστικό που έχει πάρει από τη γιαγιά της. Σε μια κανάτα με βραστό νερό βάζει έξι στικ κανέλας, τα αφήνει για λίγη ώρα και αυτό ως κρύο αφέψημα το καλοκαίρι βοηθά στην αποτοξίνωση που είναι αναγκαία για την περιοχή της κοιλιάς.
  • Έχει διαγράψει από το καθημερινό μενού της το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι. Είναι οι τρεις λευκές “παγίδες” της διατροφής που οδηγούν στην άμεση αποθήκευση λίπους.
  • Δεν λείπει η σαλάτα από όλα της τα γεύματα. Με λαχανικά εποχής, που συνοδεύει με άπαχο κρέας, διατηρεί για μεγάλο διάστημα το υπέροχα γραμμωμένο σώμα της.