Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ο τοπ τρόπος να χάσεις κιλά - Το εφάρμοσε και η Νατάσα Μποφίλιου

Απίστευτο το πριν και το μετά!

Ο τοπ τρόπος να χάσεις κιλά - Το εφάρμοσε και η Νατάσα Μποφίλιου
Από Ελένη Ζουγανέλη

Φανερά αδυνατισμένη είναι τους τελευταίους μήνες η Νατάσσα Μποφίλιου, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει χάσει 16 κιλά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της και το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει το μυστικό της.

Με αυτό τον τρόπο έχασε 16 κιλά η Νατάσσα Μποφίλιου

Η ίδια είχε αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αποχωριστεί τα παραπανίσια κιλά, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες: «Απλά σταμάτησα να δουλεύω και έγινε κανονικό το ωράριό μου. Είχα το πρωινό μου, το μεσημεριανό μου και το βραδινό μου. Απλώς ηρέμησα και βρήκα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου». Να σημειώσουμε πως η Νατάσσα Μποφίλιου έχει και μια αδερφή, με την οποία είναι και ολόιδιες.

Γυναικάρα με τα όλα της η Νατάσσα Μποφίλου - Φωτογραφία με καυτό φόρεμα από τις διακοπές της

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία σιγά σιγά επιστρέφει στην μουσική σκηνή μετά από αρκετούς μήνες.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση της, η τραγουδίστρια: «Ξεκινάς από τον εαυτό σου για να αλλάξεις τον κόσμο μαζί με τους άλλους. Τον ελευθερώνεις από ό,τι τον δένει με το σάπιο.

Θα λέμε τα αυτονόητα όσες φορές κι αν χρειαστεί. Θα τα εξηγούμε όσες φορές κι αν χρειαστεί και δε θα αφήνουμε κανέναν πια, να 'φοράει' ό,τι του γουστάρει στα λεγόμενα μας. Ρε».

Η ίδια μάλιστα είναι πιο ανανεωμένη και αδυνατισμένη από ποτέ και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις καινούργιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…» είχε αποκαλύψει.

Νατάσα Μποφίλου φωτογραφία με καυτό φόρεμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φωτογραφία - ντοκουμέντο μέσα από το σπίτι της Νατάσσας Μποφίλιου - Τη διαφορά κάνουν οι πράσινες πολυθρόνες

H Νατάσσα Μποφίλιου αδυνάτισε και είναι αγνώριστη - Θα «μείνετε» με την αλλαγή στο σώμα της

Share