Νατάσα Μποφίλιου: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Έχει χάσει αρκετά κιλά...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νατάσα Μποφίλιου: Η αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

Η Νατάσα Μποφίλιου πόζαρε για το περιοδικό Elle, ενώ παραχώρησε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η τραγουδίστρια που μαγεύει σε κάθε της εμφάνιση με την μοναδική της φωνή, μίλησε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κοινωνία μας και όχι μόνο.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες της είδαμε την αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση μετά την καραντίνα. Συγκεκριμένα, αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, κάνοντας το μελί. Ενώ, έχασε και κάποια περιττά κιλά.

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…» αποκάλυψε στο περιοδικό.

Να σημειώσουμε επίσης πως η Νατάσα Μποφίλιου μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που ζούμε και στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»

«Μου έχουν πει "άντε μωρή χοντρή, που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία"»

Αυτή την Κυριακή, θα προβληθεί η εκπομπή «Τετ - α - Τετ», στον Alpha της Κύπρου, και καλεσμένη θα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία φαίνεται να κάνει κάποιες αποκαλύψεις.

«Θεωρούσα ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου.

Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε "άντε μωρή χοντρή, που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία", εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία λίγο καιρό πριν είχε κάνει αποκαλύψεις στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Το να παίρνεις θέση, έχει τίμημα, αλλά θα το πληρώσουμε, γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια», τονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου στο τρέιλερ της εκπομπής.

νατάσα μποφίλιου λεκτική επίθεση