Ενώπιος Ενωπίω: Άναυδος ο Χατζηνικολάου - Η Μποφίλιου αποκάλυψε ότι είχε κολλήσει.....

"Δεν έκανα καμία θεραπεία, είχα προβλήματα σε διάφορα σημεία του σώματος"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ενώπιος Ενωπίω: Άναυδος ο Χατζηνικολάου - Η Μποφίλιου αποκάλυψε ότι είχε κολλήσει.....

Στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "Ενώπιος Ενωπίω" βρέθηκε καλεσμένη η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία έδωσε κατάθεση ψυχής καθώς αποκάλυψε πως είχε κολλήσει Η1Ν1 το μακρινό 2014.

Η συγκλονιστική δήλωση της

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας που είχα εγώ την ευθύνη για αυτό που συνέβη, γιατί κόλλησα Η1Ν1, δεν έκανα καμία θεραπεία και συνέχισα να δουλεύω, γιατί γενικά είμαι παιδί της εργατιάς. Και σιγά – σιγά αυτό κακοφόρμισε μέσα και είχα προβλήματα σε διάφορα όργανα του σώματος και έπρεπε να σταματήσω».

Εκτός από το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε, η Νατάσα Μποφίλιου μίλησε για την πρώτη της τραυματική εμπειρία, η οποία ήταν το διαζύγιο των γονιών της.

Ωστόσο, χάρη στην ωριμότητά τους και τις πολύ καλές και υγιείς σχέσεις που κράτησαν δεν χρειάστηκε ποτέ να νιώσει την απώλεια κανενός αφού τη μεγάλωσαν μέσα σε πολλή αγάπη.

«Ήταν η πρώτη, τραυματική εμπειρία μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα που θεωρούσα δεδομένα δεν είναι. Επειδή, όμως, οι γονείς μου είναι δύο σπάνιοι άνθρωποι κατάφεραν να μείνουν οικογένεια απλώς αυτή η οικογένεια μεγάλωσε».

Οι γονείς της μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής για την κόρη τους και το πώς βιώνουν εκείνοι την επιτυχία της.

Στη συνέχεια, η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε στο αν θα θυσίαζε την προσωπική της ζωή για χάρη της καριέρας όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοί της. Εννοείτε πώς το αρνήθηκε κατηγορηματικά αναφέροντας:

«Διαφωνώ τρομερά με αυτό. Πιστεύω ότι ένας ένας άνθρωπος με υγιή και ευτυχισμένη προσωπική ζωή μπορεί να είναι ένας άνθρωπος με επιτυχία και καριέρα. Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πιστεύω ότι η προσωπική ζωή θα μπορούσε να είναι ποτέ εμπόδιο στην καριέρα».

Παρεμπιπτόντως, δες πόσα κιλά κατάφερε να χάσει και τι φόρεμα επέλεξε για να μας το επιβεβαιώσει!

Η εκπομπή πρόβαλε ένα στιγμιότυπο από την ανατρεπτική τελετή του γάμου της με τον Χρήστο Κορτσέλη που έλαβε χώρα στην ταράτσα του Φοίβου ενώ ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Νατάσα Μποφίλιου: Στη «φόρα» φωτογραφία από το παρελθόν της

Στη «φόρα» βγήκε σήμερα μία φωτογραφία από το παρελθόν της Νατάσας Μποφίλιου, την οποία δεν είχε δει κανείς. Η αγαπημένη τραγουδίστρια τότε ήταν πολύ πιο νέα και σίγουρα πολύ διαφορετική απ' ότι είναι τώρα. Μελαχρινή και χαμογελαστή, πόζαρε με το ολόσωμο μαγιό της.

Πρόκειται για μία από τις τραγουδίστριες που προτιμούν να μην δημοσιεύουν πολλές πληροφορίες από την προσωπική τους ζωή. Για το λόγο αυτό, δεν είναι και τόσο ενεργή στα social media.

Βέβαια να σημειώσουμε πως η Νατάσα Μποφίλιου έχει καταφέρει και τώρα να χάσει πάρα πολλά κιλά. Δείτε εδώ πώς κατάφερε να χάσει 16 κιλά.

Ωστόσο εντοπίσαμε και σας παρουσιάζουμε, μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Η Νατάσα Μποφίλιου, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, είναι πολύ διαφορετική στη συγκεκριμένη φωτογραφία, αν και βέβαια είναι πολύ νέα.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το παρελθόν της Νατάσας Μποφίλιου

Νατάσα Μποφίλιου αδύνατη