Νατάσα Μποφίλιου για Αλέξη Κούγια: «Άκουσα τις δηλώσεις του, σε τι κόσμο ζούμε; Που ακούγονται αυτά;»

Θυμωμένη με όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νατάσα Μποφίλιου για Αλέξη Κούγια: «Άκουσα τις δηλώσεις του, σε τι κόσμο ζούμε; Που ακούγονται αυτά;»

Η Νατάσα Μποφίλιου μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που ζούμε και την επικαιρότητα αλλά και τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»

Οι δηλώσεις της Νατάσας Μποφίλιου για τον Αλέξη Κούγια

«Έπρεπε να γίνει… Είμαστε ευγνώμονες σε αυτούς που το είπαν και θέλουν να φτιάξουν έναν καινούριο κόσμο. Όλοι έχουμε βρεθεί απέναντι στην κακοποίηση κι ως παρατηρητές κι ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος. Ο φόβος του εκφοβισμού, να φοβάσαι δηλαδή να ασκήσεις βία δεν είναι το πιο σωστό αλλά εμένα μου κάνει… Αυτός που κάνει ότι δεν είδε είναι πιο επικίνδυνος.

Με εξοργίζουν τα πάντα αυτήν την περίοδο κι νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε… Κάθισα κι είδα τον Αλέξη Κούγια που είπε για επαγγελματίες ομοφυλόφιλους και σκέφτομαι ζούμε σε αυτόν τον κόσμο; Που ακούγεται αυτό; Νομίζω ένας άνθρωπος με την ελάχιστη ευθιξία ή την ελάχιστη σκέψη, του δημιουργεί αυτήν την οργή.» είπε η δημοφιλή τραγουδίστρια η οποία λίγες μέρες πριν είχε αναφέρει πως την έχουν ασκήσει bullying.

μποφίλιου κατά κούγια

Νατάσα Μποφίλιου: «Ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και μας σημαδεύουν με τα όπλα»

Η Νατάσα Μποφίλιου παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και μέσα σε όλα αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που την είχε τρομοκρατήσει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει αλλάξει αρκετά με την απώλεια κιλών είπε χαρακτηριστικά: «Η μόνη φορά που φοβήθηκα πραγματικά ήταν όταν βρέθηκα με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό και πήγαμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι. Είχαν φύγει όλοι οι πελάτες και ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και όπλα. Μας σημαδεύουν με τα όπλα, ήμασταν η μόνη παρέα.

Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αν είναι κανένας που με αναγνωρίσει, φοβήθηκε σκεπτόμενη ότι μπορεί να αντιληφθούν ποια είμαι και να πουν “τώρα που είσαι εδώ, τελειώσαμε”».