Νατάσα Μποφίλιου: «Μου έχουν πει "άντε μωρή χοντρή, που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία"»

Μιλά για την λεκτική επίθεση που έχει δεχτεί

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νατάσα Μποφίλιου: «Μου έχουν πει

Αυτή την Κυριακή, θα προβληθεί η εκπομπή «Τετ - α - Τετ», στον Alpha της Κύπρου, και καλεσμένη θα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία φαίνεται να κάνει κάποιες αποκαλύψεις.

«Θεωρούσα ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου.

Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε "άντε μωρή χοντρή, που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία", εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία λίγο καιρό πριν είχε κάνει αποκαλύψεις στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Το να παίρνεις θέση, έχει τίμημα, αλλά θα το πληρώσουμε, γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια», τονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου στο τρέιλερ της εκπομπής.

νατάσα μποφίλιου λεκτική επίθεση

Νατάσσα Μποφίλιου για Δημήτρη Μοθωναίο: «Σ' ευχαριστούμε φίλε μου... Ξεκουράσου τώρα»

Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε το δικό της μήνυμα υποστήριξης και αγάπης στον Δημήτρη Μοθωναίο, μετά τη σοκαριστική εξομολόγησή του.

Ο 37χρονος ηθοποιός προχώρησε το πρωί της Τετάρτης 10/2 σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, κατά την οποία ομολόγησε πως σε πολύ μικρή ηλικία δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Η Νατάσσα Μποφίλιου έστειλε έτσι ένα συγκινητικό μήνυμα στον Δημήτρη, μετά την κατάθεση ψυχής του. Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram: «Εσύ, φωτεινό μου πλάσμα.

Εσύ, τα τραύματα και οι πληγές σου. Εσύ, η ομορφιά και η δύναμη. Εσύ το κουράγιο να σηκώνεσαι πάντα κι από πάντα. Να παλεύεις το σκοτάδι. Να το νικάς. Εσύ, που είσαι όλοι. Και όλοι που είμαστε εσύ.

Εσύ, που είσαι ο ίδιος φτιαγμένος από το υλικό των ονείρων. Το αληθινό. Σ' ευχαριστούμε φίλε μου. Ξεκουράσου τώρα».