Χάσε 26 ολόκληρα κιλά σε ένα χρόνο όπως η Ελεάννα Τρυφίδου - Έμεινε μισή με τον πιο σωστό τρόπο

Το πρόγραμμα που ακολούθησε και είδε θεαματική αλλαγή στην εμφάνιση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάσε 26 ολόκληρα κιλά σε ένα χρόνο όπως η Ελεάννα Τρυφίδου - Έμεινε μισή με τον πιο σωστό τρόπο

Θεαματική αλλαγή στο σώμα της είδε η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία μέσα σε ένα χρόνο με σωστό πρόγραμμα διατροφής κατάφερε να εξαφανίσει από πάνω της 26 ολόκληρα κιλά. Έφτιαξε την σιλουέτα της και η δίαιτα που ακολούθησε της χάρισε πραγματικά εκπληκτικά αποτελέσματα!

Με αυτό τον τρόπο έχασε 26 κιλά σε ένα χρόνο η Ελεάννα Τρυφίδου

«21/7/2017-21/7/2018 Δεν είναι ευκολο να συνειδητοποιήσεις πως εισαι χοντρή- γιατι αυτη ειναι η λέξη. Οταν κοιτάξεις τον καθρέφτη κι οταν αυτος σου κανει τη χάρη να σου πει την αληθεια χρειάζεσαι διπλα σου ανθρώπους να σε στηρίξουν γιατι η δίαιτα ειναι μεγάλος αγώνας. Χρειάζεσαι διατροφολόγο σαν τον Κωνσταντίνο Ξένο που δεν επιτρέπει να απογοητευτεις ακομα κι οταν η ζυγαριά δείχνει κατω μονο 100 γραμμάρια χρειάζεσαι φιλους σαν το Νικάκι που ΠΡΕΠΕΙ να σου λενε την αληθεια όσο σκληρή κι αν ειναι αυτη και χρειάζεσαι κι έναν σύντροφο που κατεβαίνει και κανει γύρο το τετράγωνο για να φαει παγωτο μην το δεις και ζηλέψεις. Δεν θελω να γινω αδύνατη να μοιάσω στα μοντέλα των περιοδικών δεν θα μπορούσα άλλωστε θελω απλα να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου και αξιζει να ειμαι ο καλύτερος εαυτός μου. Αξιζει σε όλες μας. 26 κιλά λιγότερα και συνεχίζω...», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας της που είχε δημοσιεύσει στο Instagram.

Ελεάννα Τρυφίδου:

Η γνωστή δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια έκανε την πιο εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της ακολουθώντας μία συγκεκριμένη δίαιτα την οποία βρήκαμε και σας την παρουσιάζουμε:

"Τώρα καθημερινά τρώω ένα μαύρο τόστ με γαλοπούλα – τυρί το πρωί κατά τις εννέα και ένα φυσικό χυμό κατά τη μία το μεσημέρι. Μετά ακολουθεί η εκπομπή στο ραδιόφωνο. Τρώω όταν τελειώνω και πηγαίνω σπίτι κατά τις 17:30-18:00, μια καλή μερίδα από οποιοδήποτε φαγητό έχει φτιάξει ο μπαμπάς μου.

Το βράδυ, ποτέ μετά τις 21:00, τρώω γιαούρτι με δημητριακά ή και σκέτα δημητριακά που μου αρέσουν πολύ".

Να σημειώσουμε ωστόσο πως η Ελεάννα Τρυφίδου, μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να χάσει 40 κιλά και γνωρίζουμε συγκεκριμένα τι έτρωγε από το πρωί έως και το βράδυ.

Η αρετουσάριστη φωτογραφία μετά την απώλεια κιλών

Η Ελεάνα Τρυφίδου είναι από τα τρανά παραδείγματα πως εάν θέλεις κάτι μπορείς να το καταφέρεις. Η δραστική αλλαγή της δημοσιογράφου είναι ολοφάνερη καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να ποζάρει και να δημοσιεύσει φωτογραφία της με μαγιό. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρίσκεται στην Αθήνα αλλά αυτό δεν την σταματά από το να κάνει ένα throw back από τις διακοπές της που είχε πάει πριν από λίγες ημέρες.