Έχασε 10 κιλά μέσα σε 1 μήνα ο Μέμος Μπεγνής - Αυτά έκοψε και είδε τεράστια διαφορά

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να τα χάσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχασε 10 κιλά μέσα σε 1 μήνα ο Μέμος Μπεγνής - Αυτά έκοψε και είδε τεράστια διαφορά

Ο Μέμος Μπεγνής πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Dot, όπου αναφέρθηκε αρχικά στη δίαιτα που έκανε για ένα μήνα, η οποία τον βοήθησε στο να χάσει 10 ολόκληρα κιλά.

Με αυτό τον τρόπο έχασε 10 κιλά ο Μέμος Μπεγνής

«Δεν τρώω μεγάλες ποσότητες φαγητού, αλλά μ' αρέσουν τα γλυκά. Τα έκοψα και κάνοντας και μία συγκεκριμένη δίαιτα έχασα 10 κιλά μέσα σ' ένα μήνα» είπε ο επιτυχημένος ηθοποιός.

Στη συνέχεια σημείωσε για το φιλί που έδωσε στον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά του ΡΙΚ «Το μυστικό της πεταλούδας»: «Ήταν το πρώτο γκέι φιλί στην κυπριακή τηλεόραση. Υπήρξαν αρνητικές αντιδράσεις, αλλά οι θετικές ήταν πολύ περισσότερες» (δείτε εδώ την απίστευτη σκηνή).

«Διαφωνώ κάθετα! Δεν ξέρω τι σκεφτόταν και το είπε αυτό»

Στην εκπομπή OPEN Weekend βρέθηκε καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου (18/9) ο Μέμος Μπεγνής. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, που προκάλεσαν ντόρο.

«Δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, απλά νομίζω πως ήταν άτοπη αυτή η τοποθέτηση γιατί όχι. Τι σημαίνει πάθος; Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητώ… Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ο περίγυρος μας πρέπει να μας το υπογραμμίζει και να μας πηγαίνει σε ειδικό να τα διορθώσουμε.

Δεν νομίζω ότι το ταλέντο είναι κάτι το οποίο έχει σχέση με όλο αυτό. Είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι ηθοποιός. Δεν ξέρω πως σκεφτόταν η Ελισάβετ και το είπε αυτό. Δεν μπορώ να το ξέρω.Όλες οι καταγγελίες που έγιναν, καλώς έγιναν και εννοείται πως πρέπει να ανοίγουν τα στόματα. Εννοείται ότι κανείς δεν πρέπει αν δέχεται το bullying, τον εκφοβισμό ή την σεξουαλική παρενόχληση. Οι γυναίκες και τα αγόρια που βγήκαν και μίλησαν, πολύ έκαναν και μίλησαν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που θα πάει να το ξανακάνει θα το σκεφτεί δεύτερη φορά και είναι σημάδι ότι προχωράμε και σε αυτόν τον τομέα».