Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Το «χρυσό» μυστικό της Αντελίνας Βαρθακούρη - Έχασε 15 κιλά σε 1 μήνα

Το έκανε με τον δικό της τρόπο

Το «χρυσό» μυστικό της Αντελίνας Βαρθακούρη - Έχασε 15 κιλά σε 1 μήνα
Από Youweekly Team

Αν κάποιος μπορεί να δώσει συμβουλές για το body positivity, τότε αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία αποδέχθηκε την εικόνα της και όταν θέλησε να το αλλάξει το έκανε με τον δικό της τρόπο, χωρίς άγχος και χωρίς πίεση από τα «συνηθισμένα» της τηλεόρασης.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της, μέχρι και τα μαλλιά της, και κάθε της εμφάνιση δείχνει πως η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει αποδίδει καρπούς. Έτσι κι εμείς, βρήκαμε το μυστικό της για να το ακολουθήσετε.

Πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά η Αντελίνα Βαρθακούρη

«Πάλεψε πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει για τα μυστικά της διατροφής της σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

Η εξομολόγηση της για την μάχη με τα κιλά

«Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι…Ξέσπασα στο φαγητό.

Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έξι μήνες εκπομπής με την Αντελίνα ήταν αρκετοί» - Απασφάλισε ο Χάρης Βαρθακούρης

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Ο Χάρης δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με τα κιλά μου»

Share