Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σούπερ κοντό καρέ - Το νέο hairlook που υιοθέτησε η Αντελίνα Βαρθακούρη

Είναι άλλος άνθρωπος

Σούπερ κοντό καρέ - Το νέο hairlook που υιοθέτησε η Αντελίνα Βαρθακούρη
News 13.10.2021 22:38
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια τεράστια αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή της η Αντελίνα Βαρθακούρη. Η όμορφη παρουσιάστρια συγκεκριμένα αποχωρίστηκε τα μακρυά της μαλλιά.

Λίγο μετά το καλοκαίρι λοιπόν, η Αντελίνα που βρίσκεται σε μια περιόδο αλλαγής πειραματίστηκε και έτσι υιοθέτησε ένα πολύ κοντό καρέ, κρατώντας φυσικά το ξανθό χρώμα, που της πηγαίνει φοβερά.

Αμέσως μετά, η Αντελίνα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το εκθαμβωτικό αυτό αποτέλεσμα, αφήνοντας τους σοκαρισμένους.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Αντελίνα Βαρθακούρη αλλαγή στα μαλλιά

Έχασε 15 κιλά σε 1 μήνα

Αν κάποιος μπορεί να δώσει συμβουλές για το body positivity, τότε αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία αποδέχθηκε την εικόνα της και όταν θέλησε να το αλλάξει το έκανε με τον δικό της τρόπο, χωρίς άγχος και χωρίς πίεση από τα «συνηθισμένα» της τηλεόρασης.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την εκπομπή Σου-Κου Family, στο παρελθόν αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε για να χάσει κάποια κιλά.

Η ίδια είχε εξηγήσει πως το σημαντικό είναι να είσαι χαλαρός και να μην υποβάλεις τον εαυτό σου σε εξαντλητικές δίαιτες που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα για εσένα. Αντίστοιχη φιλοσοφία βέβαια έχει και η διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια η Έλλη Κοκκίνου.

«Πάλεψε πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστκή αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει για τα μυστικά της διατροφής της σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

«Περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι…Ξέσπασα στο φαγητό.

Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Απαντά στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά το τέλος του Σου - Κου Family

Share