Σου Κου Family: Οι λυγμοί και η δημόσια «συγγνώμη» της Αντελίνας

Έριξε αυλαία η εκπομπή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σου Κου Family: Οι λυγμοί και η δημόσια «συγγνώμη» της Αντελίνας

Η εκπομπή «Σου Κου Family» στην συχνότητα του ΣΚΑΪ έριξε αυλαία το μεσημέρι της Κυριακής.

Η Αντελίνα και ο Χάρης αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό τους με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της από την συγκίνηση. Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνουν φανερά τα συναισθήματά τους on air.

Η Αντελίνα αμέσως μετά ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε το αφιερωματικό βίντεο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της εκπομπής που είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της.

Μόλις το βίντεο τελείωσε, η ίδια πέταξε το ακουστικό και πήρε το λόγο. Ζήτησε λίγο χρόνο προκειμένου να ευχαριστήσει τόσο όλους όσοι εργάστηκαν για την εκπομπή της αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που στήριξαν και αγάπησαν το Σου Κου Family.

Η Αντελίνα είπε χαρακτηριστικά:

«Συγχωρέστε με… οι εκπομπές δεν είναι τηλεόραση, την τηλεόραση την κάνουν οι άνθρωποι. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Έβαλα την ψυχή μου, αγάπησα και αγαπάω πολύ τους ανθρώπους εδώ, είναι τιμή μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»

Στην συνέχεια ευχαρίστησε όσους την εμπιστεύτηκαν, ακόμη και στελέχη του ΣΚΑΙ που έχουν αποχωρήσει.

Η αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον Χάρη - Αντελίνα

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησαν σε μια απρόσμενη ανακοίνωση αναφορικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Αρχικά, ο Χάρης Λεμπιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Σου-Κου Family, -όπως και ο Γιώργος Κόρομι- προκειμένου να δώσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και τις τηλεοπτικές εξελίξεις αυτών των ημερών.

Προτού όμως ξεκινήσει, θέλησε να κάνει μερικές ερωτήσεις στους δύο παρουσιαστές, αναφορικά με το τι πρόκειται να κάνουν από τη νέα σεζόν.

Ο Χάρης απάντησε πρώτος, λέγοντας μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Θα είμαι στο Voice του χρόνου» ενώ ανεφερε πως θα ήθελε να συνεχίσει στην τηλεόραση, αλλά όχι σε magazino.

Αμέσως μετά, η Αντελίνα πήρε τον λόγο και έκανε την αποκάλυψη: «Του χρόνου συνεχίζω στον ΣΚΑΪ, έχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα. Μετά από ένα πολύ ωραίο ραντεβού που είχα χθες με το κανάλι, θα κάνουμε ενδιαφέροντα και καινούρια πράγματα, για τα οποία έχω μεγάλο κέφι να τα υπηρετήσω. Το τηλεοπτικό ζευγάρι χωρίζει τη νέα σεζόν».

Η Αντελίνα Βαρθακούρη "άδειασε" πρόσωπο του ALPHA

Η Αντελίνα Βαρθακούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA, όπου παρουσίαζε την εκπομπή Αντελίνα χτύπα το κουδούνι.

«Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις ή να βασανίζεσαι», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Το τοποθετώ στο προσωπικό γιατί όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον σταθμό… Είναι άλλο πράγμα η δουλειά, που θεωρώ ότι είμαι δουλευταρού, δεν θα πω όχι στη δουλειά και είναι άλλο πράγμα να παίζουμε και να βασανιζόμαστε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε τη μέρα κάποιου και να σου κάνουμε αυτό που λέμε… ο ψάρακας στο στρατό».

«Θα το περάσεις κι αυτό, θα μάθεις μέσα από αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα πούμε ότι αυτό βάζουμε ως προτεραιότητα ώστε να βασανίζουμε ανθρώπους ή να κάνουμε κάτι όμορφο, να κάνουμε επιτυχία; Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές, δεν έχει νόημα», πρόσθεσε επίσης η Αντελίνα Βαρθακούρη.