Γιώργος Κόρομι: Η απάντηση του για το συμβάν με τα ψάρια και τον Ντάφυ - «Ο κόσμος δεν έχει δει τι έχει συμβεί»

«Δεν με πείραξαν καθόλου τα σχόλια που άκουσα, γιατί είμαι ρεαλιστής»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Κόρομι: Η απάντηση του για το συμβάν με τα ψάρια και τον Ντάφυ - «Ο κόσμος δεν έχει δει τι έχει συμβεί»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Γιώργος Κόρομι -που τον εντοπίσαμε χθες σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας- βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Ο φιναλίστ του Survivor 4 αναφέρθηκε φυσικά στο παιχνίδι και την εμπειρία που απέκτησε ενώ μέσα σε όλα μίλησε και για το συμβάν με το ψάρι και τον Τριαντάφυλλο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι

«Τα αρνητικά σχόλια ήταν τα πιο πολλά για το ψάρι που δεν έδωσα στον Τριαντάφυλλο και πείραξαν περισσότερο τους γονείς μου, εμένα καθόλου, γιατί είμαι ρεαλιστής. Ο κόσμος δεν έχει δει τι έχει συμβεί, δεν ξέρει τον λόγο που το έκανα, δεν ξέρει τι έχουμε ζήσει».

Ο Γιώργος μάλιστα ανέφερε πως δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να μην μοιραστεί την ψαριά του με τον τραγουδιστή μιας και εκείνος βοηθούσε συνεχώς την ομάδα του σε αντίθεση με τον Τριαντάφυλλο που δεν έκανε απολύτως τίποτα.

«Στο Survivor ο καθένας ήταν με τις δεξιότητές του. Εμένα ήταν το ψαροντούφεκο και κάποιες κατασκευές. Όταν εγώ κάνω ψαροντούφεκο και με εξαντλούσε, θέλω ο καθένας να βοηθάει. Βοήθησε με έστω στο να καθαρίσουμε τα ψάρια, να πλύνουμε τα πιάτα, να ανάψουμε φωτιά… Οπότε δεν έβλεπα από την μεριά του να προσφέρει έτσι ή αγωνιστικά συν ότι έβλεπα ότι υπήρχε μία επίθεση απέναντί μου» .

"Tο είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο"

Ο Γιώργος Κόρομι μετά το τέλος του Survivor έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή Love it και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός.

Από τις κύριες ερωτήσεις που δέχτηκε ο πρώην παίκτης του Survivor, ήταν και για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο και η κίνησή του να μην του δώσει φαγητό.

«Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση. ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα. Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση.

Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι πόσες θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο.».