Αποκλειστικό: Βραδινή έξοδος για τον Γιώργο Κόρομι στο κέντρο της Αθήνας

Τον "τσάκωσε" ο φακός μας να διασκεδάζει με καλή παρέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Βραδινή έξοδος για τον Γιώργο Κόρομι στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιώργος Κόρομι είναι σίγουρα ένας από τους παίκτες του Survivor 4 που θα συνεχίσει να μας απασχολεί και τηλεοπτικά, αφού το κοινό μπορεί αρχικά να τον έκραξε άσχημα λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στον Τριαντάφυλλο, στην συνέχεια κατάφερε να δείξει έναν διαφορετικό χαρακτήρα, πιο συμπαθή.

Έχοντας λοιπόν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν τον ημιτελικό, αφού έχασε από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητα του και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με την οικογένεια του αλλά και τους φίλους του. Μάλιστα, έκανε και τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τη σύντροφό του και ένα βίντεο που φάνηκαν... ευαίσθητα σημεία προκάλεσε σάλο.

Φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο του Γιώργου Κόρομι

Χθες ωστόσο, Παρασκευή 16/7 ο Γιώργος Κόρομι απόλαυσε το κοκτέιλ του στο Juan Rodriguez, γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με την παρέα του. Ο φακός μας τον απαθανάτισε και έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Όπως είδαμε, ο πρώην παίκτης του Survivor 4, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και μιλούσε σε όσους θαυμαστές τον πλησίασαν για μια φωτογραφία. Ενώ, όλο το βράδυ είχε πάνω του δεκάδες βλέμματα γυναικών, αφού είναι κούκλος, όπως χαρακτηριστικά ακούσαμε να ψυθιρίζεται στο μαγαζί.

Γιώργος Κόρομι βραδινή έξοδος

Γιώργος Κόρομι μετά το Survivor

Γιώργος Κόρομι βόλτα με φίλους

Η ανάρτηση του Κόρομι, λίγες ώρες πριν την έξοδο του

Μπορεί ο Γιώργος Κόρομι να είχε αποχωρήσει από το Survivor 4 από τα ημιτελικά, ωστόσο χθες 16/7 έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram μιλώντας για το παιχνίδι επιβίωσης,

«Τελείωσε όλο αυτό μετά από περίπου 7 μήνες. Θέλω να πω πόσο ευγνώμων είμαι που το έζησα, που στις δυσκολίες είχα άτομα δίπλα μου να με στηρίζουν, όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι έστω και από μακριά, που όταν χρειάστηκε, ακόμα και αν οι καιροί είναι τόσο δύσκολοι, με στήριξαν για να φτάσω παραπέρα… Κάπως έτσι κατάφερα να φτάσω στο τέλος αυτού του ονειρεμένου ταξιδιού με την στήριξη σας και την αγάπη σας.

Από την αρχή ως το τέλος… Για μένα ήμασταν όλα τα παιδιά που πήραμε μέλος σε αυτό το παιχνίδι νικητές διότι πήρανε όλοι μια γεύση από αυτό πόσο μάλλον όσοι από μας το απολαύσαμε και περισσότερο. Έχω λάβει πραγματικά τόση αγάπη από όλους σας από την πρώτη στιγμή που βγήκα, έξω αλλά και στα σοσιαλ (με καταφέρατε να φτιάξω και Twitter) που σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και είναι πραγματικά συγκινητικό.

Αυτό για εμένα είναι η νίκη…είναι το πιο μεγάλο έπαθλο από όλα!!! Προσπαθώ να απαντήσω σε όσο περισσότερα μηνύματα σας μπορώ. Σχεδόν 200 μέρες στο νησί κάτω από δύσκολες συνθήκες έφεραν τους Survivors αλλά και τα άτομα πίσω από τις κάμερες τόσο κοντά ζώντας αυτήν την εμπειρία που θα μας ενώνει μια ζωή!

Λυπάμαι που τελείωσε αλλά χαίρομαι που ήταν τόσο δυνατό και μοναδικό! Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη την στήριξη και την αγάπη σας!!!», έγραψε.