Γιώργος Κόρομι: Διακοπές με το σκάφος και την σύντροφό του, Τίνα

Το πρώτο βίντεο που ανήρτησε στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Κόρομι: Διακοπές με το σκάφος και την σύντροφό του, Τίνα

Εκτός από τον Ηλία που λιώνει για την σύντροφο του, και ο Κόρο είχε αναφερθεί στην αγαπημένη του, Τίνα, αρκετές φορές μέσα στο Survivor. Ο χρόνος που έχασε μακριά της ήταν πολύτιμος και τώρα προσπαθεί να τον αναπληρώσει γι' αυτό την πήρε κι έφυγαν το πρώτο τους καλοκαιρινό ταξίδι!

Ο Γιώργος ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και τώρα, όπως καταλαβαίνετε, είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media αφού οι διαδικτυακοί του φίλοι - φανς ψοφάνε να μάθουν τι κάνει και που βρίσκεται!

Για τον λόγο αυτό, ο ίδιος δημοσίευσε ένα βίντεο από τις χαλαρές στιγμές που περνάει με την σύντροφό του.

Βίντεο από τις διακοπές του Γιώργου Κόρομι

Βούρκωσε ο Γιώργος Κόρομι για την σύντροφό του στον αέρα του Love it

Ο Γιώργος Κόρομι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It με σκοπό να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις του Survivor 4. Εκεί του έκανε έκπληξη η σύντροφό τους και βγήκε τηλεφωνικώς να μιλήσει για εκείνον.

Ο παίκτης τρελάθηκε κι ακούγοντάς την να λέει όλα αυτά τα όμορφα πράγματα για την σχέση τους ξέσπασε κι εκείνος σε δάκρυα.

«Είναι ένα άτομο, το οποίο με εμπιστεύεται πολύ και είναι πάντα με το χαμόγελο. Είναι πάντα θετική. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και επτά μήνες και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Ήταν πάντα δίπλα μου και όσο έλειπα και με στήριζε πολύ», είπε ο Κόρο.

«Έχει φτιαχτεί ο Γιώργος για Survivor. Όταν έμαθε τον Δεκέμβρη ότι το παιχνίδι ξεκινάει στον ΣΚΑΙ είπαμε να ετοιμάσουμε τη συμμετοχή του. Κάναμε μαζί το πρώτο του βιντεάκι και το κάναμε στο σπίτι. Γελάσαμε πάρα πολύ. Το στείλαμε αμέσως το βίντεο και του λέω: Όχι μόνο θα σε πάρουν, αλλά θα νικήσεις…Χαίρομαι πολύ που έζησε αυτή την εμπειρία και θα την έχει σε όλη του τη ζωή. Δεν μπορεί κανείς να του το πάρει όλο αυτό. Είναι δικό του. Θα έχει τις αναμνήσεις, θα το σκέφτεται και θα γελάμε μαζί μετά από χρόνια», είπε η Τίνα Τριανταφύλλου.