Survivor 4 - τελικός: Η ατάκα της Εξαρχοπούλου στον Μπόγδανο λίγο πριν τα αποτελέσματα του νικητή

Έμεινε άφωνος ο Ηλίας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - τελικός: Η ατάκα της Εξαρχοπούλου στον Μπόγδανο λίγο πριν τα αποτελέσματα του νικητή

Ο Ηλίας Μπόγδανος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It, δυο ημέρες μετά τον τελικό του Survivor 4, όπου βγήκε δεύτερος. Μετά την δημόσια συγγνώμη που ζήτησε από τον Σάκη Κατσούλη, ο τραγουδιστής μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε μια ατάκα που του είπε, όταν κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, έτρεχαν όλα τα παιδιά για να τραβήξουν μια φωτογραφία μαζί του.

Η εξομολόγηση του Μπόγδανου για την σύντροφό του

«Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό. Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει. Ξέρετε τι είναι να έχεις να τη δεις τόσο καιρό, να είναι στο κοινό και να έρχονται τα παιδάκια να βγάλουν φωτογραφία και να μου κάνει: “Έχουμε όλο το χρόνο εμείς, πάρε το χρόνο σου”. Δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα. Γενικά με όλη της τη στάση και μου το επιβεβαίωσαν και οι φίλοι μου και οι γονείς ότι το βλέπουν. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά για αυτό που είμαι. Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.

Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor 4, με τον μεγάλο νικητή να είναι τελικά ο Σάκης Κατσούλης. Την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος λίγες ώρες μετά το φινάλε του live, έκανε το comeback στα social media και συγκεκριμένα στο instagram.

Ο ίδιος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, στην οποία φυσικά πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η οποία βρέθηκε χθες στο πλευρό του.

Στο εν λόγω βίντεο το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στο αυτοκίνητο και τραγουδάνε, ενώ είναι εμφανές ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.