Survivor 4 - τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του Μπόγδανου - Την κοίταγε μες τα μάτια ο Ηλίας

Η αποκάλυψη για την σχέση τους - «Γνωριζόμαστε εδώ και....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - τελικός: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του Μπόγδανου - Την κοίταγε μες τα μάτια ο Ηλίας

Αρκετά ρομαντικός είναι ο αποψινός τελικός του Survivor, μιας και οι δύο φιναλίστ, Σάκης και Ηλίας, δηλώνουν τρελοί και ερωτευμένοι.

Η παραγωγή, προκειμένου να εξελιχθεί όμορφα η βραδιά και να ξεαγχώσει τα δύο παιδιά, έχει ετοιμάσει μια σειρά από βιντεάκια, με στιγμές των παικτών από όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά το απόσπασμα λοιπόν που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένο στην Μαριαλένα και τον Σάκη, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, κατέβηκε στη σκηνή και έκατσε δίπλα του.

Ο Ηλίας δεν σταμάτησε να την κοιτά μες την μάτια, με την πρώην παίκτρια του GNTM 3 να αποκαλύπτει πως γνωρίζονται 5 χρόνια, ωστόσο είναι λίγο καιρό μαζί.

Για αυτό το λόγο η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου δεν κάνει δηλώσεις στα κανάλια

Κολλητός φίλος του Ηλία Μπόγδανου που θα διεκδικήσει απόψε το βράδυ στον τελικό του Survivor 4 την νίκη, μίλησε στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας τον λόγο που η σύντροφό του, δεν έχει κάνει όλους αυτούς τους μήνες ούτε μια δήλωση στα κανάλια, σχετικά με τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου απείχε και από τα social media, καθώς προτιμούσε να κρατάει χαμηλό προφίλ για να μην ρίχνει όλα τα φώτα πάνω της.

«Η Αλεξάνδρα δεν θέλει να βγαίνει στα κανάλια και καλά κάνει κατά τη γνώμη μου, όπως κάνουν και οι γονείς του. Είναι συνεχώς μαζί μας όλο αυτό το διάστημα και μιλάμε συχνά. Είμαστε δίπλα της γιατί ξέρουμε ότι αυτό που έχει με τον Ηλία, είναι αληθινό», είπε μεταξύ άλλων, ο κολλητός φίλος του Ηλία Μπόγδανου. Ωστόσο, η κάμερα "τσάκωσε" Ηλία και Αλεξάνδρα να αγκαλιάζονται σφιχτά στον ημιτελικό.