Survivor 4 - ημιτελικός: Ο Ηλίας έτρεξε στην αγκαλιά της κοπέλας του - Δεν σταμάτησε να την φιλάει

Ο έρωτας τους δεν κρύβεται!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - ημιτελικός: Ο Ηλίας έτρεξε στην αγκαλιά της κοπέλας του - Δεν σταμάτησε να την φιλάει

Τους πρώην παίκτες του Survivor, τις οικογένειες αλλά και τα δικά τους πρόσωπα είδαν απόψε μετά από 7 ολόκληρους μήνες οι φιναλίστ.

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, τον Ηλία Μπόγδανο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι είναι πιο συγκινημένοι από ποτέ, αλλά και υπερευτυχισμένοι!

Τα κοντινά τους πρόσωπα βρέθηκαν απόψε στο ανοιχτό θέατρο στο Άλσος Βεΐκου και μέσα στο κοινό ήταν φυσικά και η καλλονή σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, την οποία νωρίτερα την τσάκωσε ο φακός του Youweekly.

Το νεαρό μοντέλο βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον αγαπημένο της και να τον δει μετά από τόσους μήνες. Σε ένα μάλιστα από τα διαλείμματα, ο Ηλίας κατάφερε και την είδε, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές.

Η συνάντηση του Ηλία με την κοπέλα του

Διακοπές στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου

Μιια από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν οι Μπλε κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να λάβει ένα μήνυμα από την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Ο γνωστός τραγουδιστής από την πρώτη ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι μιλούσε για το μοντέλο, για το πόσο την θέλει, για το πόσο του λείπει. Κι εκείνη αντίστοιχα από την πρώτη μέρα έδειξε την στήριξή της και την δείχνει κατά καιρούς με διάφορες αναρτήσεις που κάνει στα social media της και συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Κι ενώ προβαλλόταν, λοιπόν, το μήνυμά της στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor εκείνη, εκείνη ακριβώς την στιγμή απολάμβανε ξέγνοιαστες στιγμές στο ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη, στην Άνδρο, Όναρ.

Το μοντέλο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί της Άνδρου κι έχει συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση μαζί.

Survivor 4 σύντροφος Ηλία Μπόγδανου

Αυτό το ήσυχο, απλό θέρετρο βρίσκεται σε εξοχική τοποθεσία και απέχει λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την Παραλία Άχλα, 24 χλμ. από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Άνδρου στο κέντρο της πόλης και 26 χλμ. από τον Φάρο Τουρλίτης.

Survivor 4 Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχειο

Οι 10 ρουστίκ, κομψές εξοχικές κατοικίες διαθέτουν ξύλινα εκτεθειμένα δοκάρια και μικρές κουζίνες σε στιλ αγροικίας, καθώς και βεράντες και ανοιχτούς χώρους καθιστικού με τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη και τζάκια. Ορισμένες διαθέτουν 2 ή 3 υπνοδωμάτια σε 2 ορόφους.

Survivor 4 Όναρ

Να σημειωθεί πως σερβίρεται δωρεάν ελληνικό πρωινό σε εξωτερικό εστιατόριο στη σκιά των πλατάνων.

Survivor 4 Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου Ηλίας Μπόγδανος

Survivor 4 Άγιος Δομίνικος

Survivor 4 Όναρ Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Μάλιστα, αυτή την περίοδο βρίσκεται εκεί και ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος για να σιγουρευτεί πως όλα κυλάνε ομαλά στην ξενοδοχειακή τους μονάδα ενώ η παρουσιάστρια παραμένει στην Αθήνα για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες για την νέα της εκπομπή στο Mega.