Survivor 4: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του Ηλία Μπόγδανου για το χθεσινό επεισόδιο

«Μία μέρα πιο κοντά...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η τρυφερή ανάρτηση της συντρόφου του Ηλία Μπόγδανου για το χθεσινό επεισόδιο

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, θέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον αγαπημένο της σύντροφο, Ηλία Μπόγδανο κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του Survivor 4 προκειμένου να του δείξει πως τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Τριαντάφυλλο στο συμβούλιο του νησιού και οι τόνοι ανέβηκαν σημαντικά.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου δεν σταματάει να του στέλνει τη θετική της ενέργεια και να τον παρακολουθεί ανελλιπώς στα καθημερινά επεισόδια.

Η ανάρτηση της συντρόφου του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor 4

Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης, έγραψε: «Μία μέρα πιο κοντά, μία μέρα πιο δυνατοί».

Ηλίας Μπόγδανος Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Η μπάντα του Ηλία Μπόγδανου, «Inco» σχολιάζει την συμμετοχή του στο Survivor

Το πρωί της Τετάρτης, η μπάντα του Ηλία Μπόγδανου, Inco, μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη αναφορικά με την συμμετοχή του στο Survivor.

Οι φίλοι του αποκάλυψαν μεταξύ των άλλων πως ο Ηλίας τους ανακοίνωσε πως φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο 12 ώρες πριν την πτήση του!

Η μπάντα είπε χαρακτηριστικά: «Συνέχεια παρακολουθούμε τον Ηλία στο Survivor. Γνωριζόμαστε εδώ και 15 χρόνια και τα τελευταία 6 χρόνια είμαστε συγκρότημα. Ο Ηλίας το ξεκίνησε. Ο Ηλίας είναι ο rock star, ο νούμερο ένα entertainer. Θα τραγουδήσει και θα βουτήξει στο κενό. Το κάνει σε κάθε live.

Δεν το ξέραμε ότι θα μπει στο Survivor. Το μάθαμε περίπου 12 ώρες πριν να φύγει σε ένα group chat που έχουμε. Μας έστειλε ότι “παιδιά σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις και πετάω σε 7 ώρες”. Ήταν κάτι που και ο ίδιος δεν είχε συνειδητοποιήσει πριν γίνει. Αντικειμενικά είναι ο καλύτερος.

Το φαγητό δεν θα τον ενοχλήσει. Ο Ηλίας επειδή ασχολείται με τη γυμναστική και πριν να πάει στο Survivor φακόρυζο έτρωγε και πριν. Τον βλέπουμε για νικητή. Τον βλέπουμε άνετα στον τελικό» κατέληξαν, ενώ το ίδιο υποστήριξε και ένας ακόμη φίλος του.

Ηλίας Μπόγδανος η μπάντα του «Inco» σχολιάζει την συμμετοχή του στο Survivor