Survivor 4 - Φίλος Ηλία: «Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό»

«Δεν είναι μικρό το ποσό που παίρνει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Ηλία: «Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει στον τελικό»

Το πρωί της Παρασκευής, ένας κολλητός φίλος του Ηλία Μπόγδανου μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για τη συμμετοχή του στο Survivor 4 και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι βέβαιος ότι ο τραγουδιστής θα φτάσει στον τελικό του ριάλιτι.

Ο Ηλίας Μπόγδανος από την πρώτη κιόλας μέρα που μπήκε στο παιχνίδι απέσπασε θετικά σχόλια από το κοινό, τόσο για την αγωνιστικότητά του όσο και για τον χαρακτήρα που δείχνει μέσα στην καλύβα.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τετάρτης δε δίστασε να πάρει το μέρος της τριάδας των Μπλε μετά το ξέσπασμα της Χριστίνας στο συμβούλιο του νησιού.

Οι δηλώσεις του φίλου του Ηλία Μπόγδανου για το Survivor

«Παλιά μας έλεγαν ότι είμαστε αδέρφια. Μου αρέσει πολύ ο Ηλίας. Δεν έχει αποσπάσει ιδιαίτερα ανρητικά σχόλια και όσα έχει αποσπάσει είναι κυρίως χιουμοριστικά. Είμαι σίγουρος 100% ότι ο Ηλίας θα είναι στον τελικό. Έχει το mentallity του νικητή. Μας ζήτησε να προσέχουμε την κοπέλα του και τους γονείς του. Δεν είναι εύκολο να μαζευτούμε για να τον δούμε μαζί με την Αλεξάνδρα γιατί μένουμε σε άλλες περιοχές.

Δεν ξέρω αν είχε πρόταση για το φετινό YFSF, νομίζω πως όχι. Συνέπεσε και με το Survivor οπότε δεν νομίζω ότι το εξέτασε καν αυτό το ενδεχόμενο. Δεν είναι μικρό το ποσό που παίρνει, ειδικά για τις μέρες που βρισκόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Νέος αρχηγός των Κόκκινων ο Ηλίας Μπόγδανος;

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το survivor 4 η οποία έφερε πολλές αντιδράσεις τόσο από τα social media όσο και από τις εκπομπές, η Κόκκινη ομάδα έχει μείνει χωρίς αρχηγό. Θα είναι αντικαταστάτης του ο Ηλίας Μπόγδανος που είναι ο πιο δυνατός άνδρας παίκτης τους;

Στους Κόκκινους την τελευταία εβδομάδα έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο λόγω του ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης ενώ δεν είναι καλός αγωνιστικά και ούτε στην παραλία κάνει δουλειές, με αποτέλεσμα όπως λένε να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για διακοπές.

Από την άλλη, οι 5 συνεχόμενες ήττες που έκαναν πριν πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας, τους έχει ρίξει πολύ ψυχολογικά και σωματικά, καθώς δεν τρώνε παρά μόνο φακόριζο και ψάρια.

Αυτό σημαίνει πως οι Κόκκινοι, πρέπει να ορίσουν ένα νέο αρχηγό που θα τους εμψυχώνει και γενικά θα προσπαθεί να επικρατεί ένα ήρεμο κλίμα στην παραλία.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει αποδείξει πως είναι ένας από τους πιο γρήγορους στις πίστες του στίβου μάχης και είναι από τους πιο δυνατούς άνδρες των Κόκκινων.

Στο poll που κάναμε στο Instagram βάλαμε εσάς να επιλέξετε ποιος θέλετε να είναι ο νέος αρχηγός ανάμεσα στον Ντάφυ, τον Μπόγδανο και τον Κόρο.

Insta poll Survivor 4 αρχηγός Κόκκινης ομάδας

Τις περισσότερες ψήφους λοιπόν πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Τριαντάφυλλος ήρθε δεύτερος, ενώ ο Γιώργος Κόρομι τελευταίος.

Λέτε τελικά να γίνει και στο Survivor 4; Σίγουρα ωστόσο, αν βγει αρχηγός θα αλλάξει όλο το κλίμα, καθώς έχει πολύ θετική ενέργεια και είναι πολύ καλός αθλητής.

Να πούμε επίσης, πως στο Instagram του Youweekly, τρέχουν και άλλα poll και μπορείτε να μπείτε να ψηφίσετε!

Survivor 4 αρχηγός Κόκκινων Μπόγδανος