Survivor 4: Κοκλώνης για Κοψιδά - «Δεν είμαι για ριάλιτι εγώ και πήγε στο τοπ ριάλιτι επιβίωσης»

Τον «πετσόκοψε» με το tweet του...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Κοκλώνης για Κοψιδά - «Δεν είμαι για ριάλιτι εγώ και πήγε στο τοπ ριάλιτι επιβίωσης»

Ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο Survivor 4 και έτσι το βράδυ της Τετάρτης είδε και την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά. Μάλιστα, θέλησε να σχολιάσει και μία φράση που είπε ο ηθοποιός λίγο πριν αποχωρήσει από το συμβούλιο.

Ο Γιώργος Κοψιδάς καταχειροκροτήθηκε από τους συμπαίκτες του ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ξέσπασαν σε κλάματα.

Την ώρα που χαιρετούσε του και τη στιγμή που πήρε αγκαλιά την Καρολίνα, είπε «δεν είμαι για ριάλιτι εγώ, δεν είμαι εγώ για αυτά».

Το tweet του Νίκου Κοκλώνη για τον Γιώργο Κοψιδά και το Survivor 4

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν άφησε αυτή τη φράση να πέσει κάτω φυσικά. «Δεν είμαι για Ριάλιτι εγώ - και πήγε στο τοπ reality επιβίωσης #survivorGR», έγραψε χαρακτηριστικά στο tweet του ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης Γιώργος Κοψιδάς

«Ο Κοψιδάς είναι πολύ έξυπνος και ήθελε να περάσει μηνύματα»

Ο Πάνος Αργιανίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It όπου με όλη την ομάδα σχολίασε την αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού του Survivor 4 και την δήλωση του που έφερε πολλές αντιδράσεις, ειδικά από το Ευτυχείτε που τον έκραξαν.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι θέλησε να τον δικαιολογήσει, λέγοντας πως είπε λάθος αυτά που ήθελε να δηλώσει μετά την ανακοίνωση και από τα μάτια του εκφράστηκε η στεναχώρια του για την εξέλιξη αυτή.

«Είναι διαφορετικός ο τρόπος που θα το πεις με αυτό που εννοείς. Η μπορεί να πεις ένα μήνυμα που θέλεις, αλλά ο τρόπος με τον οποίο να το εκφράσεις είναι λάθος. Ο Κοψιδάς με τον τρόπο με τον οποίο επικοινώνησε προς τα έξω ήταν λάθος με την έννοια ότι δεν έπρεπε να βάλει τι θέλει το τηλεοπτικό κοινό να δει γιατί ήξερε που πήγαινε», ανέφερε και συνέχισε: «Αν προσέξεις και δεις τη γλώσσα της στάσης του, την έκφραση στα μάτια του, δεν το περίμενε και βγήκε η στεναχώρια».