Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Ασημακόπουλος για Ντάφι - «Κάθεται κάνει ηλιοθεραπεία και μπαίνουν τα λεφτά στον λογαριασμό»

«Πετάει μια ατάκα και τα κάνει όλα π@@@@»

Survivor 4: Ασημακόπουλος για Ντάφι - «Κάθεται κάνει ηλιοθεραπεία και μπαίνουν τα λεφτά στον λογαριασμό»
Survivor 14.03.2021 23:41
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Το έλα να δεις έγινε για ακόμα μια φορά στην καλύβα των κόκκινων με πρωταγωνιστή από τη μια τον Τριαντάφυλλο και από την άλλη όλη την ομάδα.

Η κόκκινη ομάδα από τη μία έχει απομονώσει τον Τριαντάφυλλο και δεν του δίνει φαγητό και ο παίκτης από την άλλη τονίζει πως οι συμπεριφορές τους θα φανούν στην πορεία.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έξαλλος με την συμπεριφορά του έκανε κανονική επίθεση.

Δείτε το απόσπασμα

Survivor 4: Νέα κλίκα στους Μπλε με Ντάφυ - Αλέξη

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν σύντομα στο Survivor, αφού ο Τριαντάφυλλος μπορεί να αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο της εξόδου από το παιχνίδι ακολουθώντας το παράδειγμα του Πάνου Καλίδη, αλλά την ίδια ώρα η πιθανότητα ένταξής του στην μπλε ομάδα φέρνει και νέα δεδομένα, μιας και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια υποομάδα με επικεφαλής τον ίδιο και τον Αλέξη Παππά.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, άλλωστε, κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και αυτή την εποχή μοιάζει να βρίσκεται σε ησυχία, αφού έχει αφήσει τις δύο τρέχουσες υποομάδες, του Τζέιμς και του Σάκη δηλαδή, να «σφάζονται» μεταξύ τους, ώστε να επωφεληθεί ο ίδιος και να συνεχίσει στο δρόμο για το έπαθλο.

Μια ακόμη κίνησή του, όμως, έδειξε πως απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον Τριαντάφυλλο, ώστε να προχωρήσουν μαζί, αφού μόνος του δεν μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Οι δυο τους, όμως, έχοντας αποδείξει πως διαθέτουν δυνατή στρατηγική και τρόπους να «ξεγλιστρούν» από δυσάρεστες καταστάσεις, θα μπορούσαν μαζί να ανατρέψουν τα δεδομένα στους «Μπλε» και να ηγηθούν της ομάδας... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Σαλαγκούδη: «Ο μπαμπάς μου με ψήφισε και τις πέντε φορές που ήμουν υποψήφια»

Survivor 4: Γι΄αυτό τον λόγο αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης

Share