Δεν έχει ίχνος λίπους στο σώμα της - Η θαυματουργή δίαιτα της Δέσποινας Βανδή

Ακολούθησέ τη κι εσύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δεν έχει ίχνος λίπους στο σώμα της - Η θαυματουργή δίαιτα της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έχει φτάσει πλέον στα 52 ωστόσο η κάθε εμφάνισή της μας αποδεικνύει ότι είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Τον τελευταίο καιρό άλλωστε, ο έρωτάς της με τον Βασίλη Μπισμπίκη την έχει ανεβάσει σημαντικά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στις πίστες φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της, ενώ αποφεύγει το junk food και τα λιπαρά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το σώμα της είναι απλά μοναδικό.

Η διατροφή της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή δίαιτα

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά! Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα! Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

H δίαιτά της για να χάσετε λίπος

Δέσποινα Βανδή

  • Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα
  • Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών
  • Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί
  • Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.

Πριν και μετά το νυστέρι - Σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή γεννήθηκε στο Τύμπινγκεν της Γερμανίας στις 22 Ιουλίου 1969 από οικογένεια με ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία 6 ετών, η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Καβάλα, όπου η Βανδή πέρασε τα νεανικά της χρόνια. Φοίτησε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 1991, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη είχε αλλάξει το επώνυμό της από Μαλέα σε Βανδή, για να μη το μάθουν οι γονείς της που δεν ενέκριναν την απασχόληση της κόρης τους.

Παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, τη Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει σήμερα) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007). Ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιο της με τον Νικολαΐδη στις 15 Ιουλίου 2021 και τώρα έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη.

Κατά την πάροδο του χρόνου η τραγουδίστρια έχει αλλάξει αρκετά στην εμφάνισή της όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες...

1994

Τίποτα δεν προμήνυε ότι η ντροπαλή φοιτήτρια, που παλιότερα ενοχλούνταν από τα περιττά κιλά, θα εξελισσόταν σε fashion icon της εποχής μας.

Δέσποινα Βανδή παρελθόν

1995

Το κορίτσι από την Καβάλα κοιτάζει ντροπαλά το φακό, έχοντας κάνει το ξεκίνημα στη δισκογραφία με το Γέλα μου.

Δέσποινα Βανδή

2001

Με το περιβόητο κόκκινο φόρεμα στη Γιορτή των Αγγέλων στη Θεσσαλονίκη.

Δέσποινα Βανδή στήθος πλαστική

2002

Λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη φωτογραφίζεται ως Σπανιόλα σε μία από τις αρένες της Μαδρίτης για το περιοδικό Life & Style.

Δέσποινα Βανδή πλαστικές

2004

Νέες, ωραίες και επιτυχημένες, η Δέσποινα με την Ελένη σε μία από τις πολλές νυχτερινές εξόδους τους στα μπουζούκια.

Δέσποινα Βανδή Ελένη Μενεγάκη