Αγκαλιασμένοι στο σπίτι τους - Η πρώτη φωτογραφία του Μπισμπίκη με την κόρη της Βανδή και του Ντέμη, Μελίνα

Η μικρή έχει γίνει ολόκληρη γυναικάρα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγκαλιασμένοι στο σπίτι τους - Η πρώτη φωτογραφία του Μπισμπίκη με την κόρη της Βανδή και του Ντέμη, Μελίνα

Μπορεί ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στην ζωή αλλά διατηρούν όσο μπορούν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους! Πριν από λίγα 24ωρα η μικρή Μελίνα ενηλικιώθηκε κι έκανε ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι όπου μένει με την μητέρα και τον αδερφό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την μονοκατοικία). Στο πάρτι αυτό όπως όλα δείχνουν ήταν καλεσμένος και ο νέος σύντροφος της μαμάς, Βασίλης Μπισμπίκης.

Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν άψογες σχέσεις και πως να μην έχουν άλλωστε αφού ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που κάνει πλέον την μητέρα της ευτυχισμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Μελίνα, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της μια φωτογραφία αγκαλιά με τον ηθοποιό την οποία εκείνος με την σειρά του έκανε repost!

Η μικρή ίδια η Δέσποινα εντωμεταξύ...

Η ανάρτηση της Μελίνας

Μπισμπίκη Μελίνα Μακρή

Οι ευχές του Ντέμη για τα γενέθλια της κόρης του

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος σε συνδρομητικό κανάλι, μιας και αναφέρθηκε στην κορούλα του με ένα τεράστιο χαμόγελο.

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται.

Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».