Δεν "κουνιέται" η ζυγαριά από τα 55 - Η διατροφή που ακολουθεί η Βίκυ Καγιά και δεν παίρνει κιλό

Είναι 43 ετών αλλά βάζει κάτω 20αρες με το σώμα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν

Όσο περνούν τα χρόνια, η Βίκυ Καγιά γίνεται ολοένα και πιο εντυπωσιακή, μιας και είναι μια γυναίκα που φροντίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξωτερική της εμφάνιση. Η αγαπημένη παρουσιάστρια -που ενδέχεται να επιστρέψει στο GNTM 5- έχει ύψος 1,77 και ζυγίζει μόλις 55 κιλά, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη διατροφή.

Η ίδια μπορεί να είναι 43 ετών, ωστόσο όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε πως βάζει κάτω άνετα 20αρες με το κορμί της. Η Βίκυ Καγιά λοιπόν συνηθίζει να τρώει πέντε γεύματα την ημέρα, τρία κυρίως και δυο σνακ, ενώ μετά από χρόνια καριέρας στο modeling έχει τέλεια αυτοπειθαρχία και στο φαγητό!

Εάν θέλεις την άψογη σιλουέτα της μπορείς να ακολουθήσεις το παρακάτω ενδεικτικό μενού.

Αυτή είναι η διατροφή της Βίκυς Καγιά

Πρωινό

Φρυγανιές με τυρί τύπου cottage, ψιλοκομμένη ντομάτα και λαχανικά, ένα φλιτζάνι σκέτος καφές

Σνακ

Μπισκότα δημητριακών ολικής άλεσης και ένα φρούτο (μήλο, αχλάδι, ακτινίδιο κλπ)

Μεσημεριανό και βραδινό γεύμα

Σαλάτα ή ομελέτα με φρέσκα λαχανικά. Από τις αγαπημένες τις συνταγές είναι το ψητό κοτόπουλο στήθος με λαχανικά εποχής αλλά και ο σολομός ενώ πίνει 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Βίκυ Καγιά δίατα

Τα μυστικά "όπλα" της για αψεγάδιαστη επιδερμίδα

«Κάνω γυμναστική όταν προλαβαίνω. Τρέχω ή κάνω ιππασία. Γιόγκα δεν προλαβαίνω πια, γιατί δεν ταιριάζουν τα ωράρια μου με τα ωράρια στις τάξεις».

«Κάνω κάποια φυσικά πράγματα, τα οποία δουλεύουν καταπληκτικά. Νούμερο ένα, ο ύπνος. Είναι το φυσικό μπότοξ. Νούμερο δύο, παγωμένες κομπρέσες χαμομήλι σε όλο το πρόσωπο, ένα τεταρτάκι πριν κοιμηθούμε. Κάνει θαύματα. Νούμερο τρία, αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Και πολύ νερό! Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω τόσο πολλές ευαισθησίες με το δέρμα μου μετά την περιπέτεια με το σταφυλόκοκκο, που δεν κάνω μάσκες, δεν πάω σε αισθητικούς. Μια κρέμα βάζω, νερό, σαπουνάκι και βάφομαι λίγο. Λίγο ρουζάκι, λίγη πούδρα, για να μη γυαλίζει η κρέμα και κραγιόν».

«Η ψυχολογία μας είναι που μας κάνει ωραίο το δέρμα. Όταν είμαστε καλά, είμαστε θετικοί, λάμπουμε. Όταν είμαστε στα μαύρα μας, είμαστε γκρι», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle. Δείτε την μάλιστα σε βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και δίχως ρετούς στο σώμα της.