Τα φαγητά που έκοψε τελείως για 3 μήνες η Βίβιαν Κοντομάρη - Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 12 κιλά

Τo πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα φαγητά που έκοψε τελείως για 3 μήνες η Βίβιαν Κοντομάρη - Η δίαιτα που την έκανε να χάσει 12 κιλά

Η Βίβιαν Κοντομάρη σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει πως μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να χάσει 12 κιλά και να δει μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της. Η ηθοποιός συγκεκριμένα, έκανε μια δίαιτα για 6 μήνες μέχρι να φτάσει στο σημείο που ήθελε.

Πρόσφατα μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε και τον τρόπο που τα κατάφερε. Μπορεί να είχε ακολουθήσει πολλές δίαιτες, ωστόσο, μια συγκεκριμένη την βοήθησε πολύ.

Έτσι έχασε 11 κιλά η Βίβιαν Κοντομάρη

"Είστε από τις γυναίκες που είχατε αναφερθεί και στο διάστημα που είχατε χάσει κάποια κιλά", την ρώτησε ο δημοσιογράφος Θάνος Ξάνθος στο περιοδικό Εγώ.

«Τα οποία αρχίζω και ξαναπαίρνω και θέλω να τα ξαναχάσω. 5 χρόνια τουλάχιστον ήταν που προσπαθούσα να τα χάσω. Είχα κάνει αρκετές δίαιτες και κάποια στιγμή πήρα στα χέρια μου μια δίαιτα μια φίλης που είχε πολλή σαλάτα. Έκοβα σαλάτα από πριν να υπάρχει έτοιμη στο ψυγείο. Αυτό με βοήθησε πολύ και μετά το στομάχι μου έκλεισε και έτσι δεν έτρωγα μεγάλες ποσότητες.

Ένα διάστημα είχα χάσει και πολλά κιλά και είχα ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο. Και τώρα φροντίζω να το διορθώσω και με το παραπάνω, πρέπει να χάσω άμεσα 5 τουλάχιστον. Απλά μέσα στην καραντίνα πήρα 8 κιλά», απάντησε αποκαλύπτοντας την δίαιτα της.

Στην "Φωλιά των Κου Κου" μάλιστα είχε αναφέρει μερικά από τα φαγητά που είχε σταματήσει να τρώει.

«Έχασα 12 κιλά σε περίπου 6 μήνες. Τα 5 πρώτα κιλά είναι δύσκολα. Όταν περάσεις τα 5 κιλά, αρχίζει και φαίνεται και λες θα συνεχίσω. Λίγο το ένα, λίγο το άλλο. Έκοψα, όντως, τελείως το ψωμί και τη ζάχαρη για 3 μήνες. Αντικατέστησα το πρωινό κουλούρι με κάτι πιο υγιεινό, έκοψα το βραδινό και μετά σταμάτησα να πεινάω. Και έτσι τα κατάφερα. Το μεσημέρι έτρωγα ό,τι φαγητό υπήρχε, αλλά χωρίς ψωμί και τυρί. Το δύσκολο είναι η σοκολάτα γιατί τρελαίνομαι», είχε πει. Να σημειωθεί πως 11 κιλά κατάφερε να χάσει και η Μαρία Μπεκατώρου "κόβοντας" μερικά φαγητά μαχαίρι!