Σε 8 εβδομάδες έχασε 8 κιλά σταματώντας να τρώει καθημερινά.... - Η δίαιτα του Μελέτη Ηλία

Αποκάλυψε τα μυστικά που τον αδυνάτισαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε 8 εβδομάδες έχασε 8 κιλά σταματώντας να τρώει καθημερινά.... - Η δίαιτα του Μελέτη Ηλία

Ο Μελέτης Ηλίας, κατάφερε να αδυνατίσει με μία συγκεκριμένη διατροφή. Συγκεκριμένα, σε 8 εβδομάδες έχασε 8 ολόκληρα κιλά, με αποτέλεσμα να αλλάξει σημαντικά η εμφάνισή του.

Ο ηθοποιός είναι η ζωντανή απόδειξη ότι αν κάποιος θέλει κάτι πολύ, μπορεί να το πετύχει με σκληρή δουλειά και επιμονή. Κατάφερε λοιπόν, να σταματήσει να τρώει συγκεκριμένα τρόφιμα, αλλά και αργά το βράδυ και είδε θεαματική αλλαγή, όπως και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είχε δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ζυγίζεται στη ζυγαριά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, την εντυπωσιακή απώλεια βάρους του.

Με αυτό τον τρόπο έχασε 8 κιλά ο Μελέτης Ηλίας

«8 βδομάδες, 8 κιλά! Τελικά αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Εγώ που δεν μπορώ χωρίς 2 γλυκά τη μέρα και φαί μετά το θέατρο (δηλαδή μεσάνυχτα) το έραψα για δύο μήνες και ιδού τα αποτελέσματα. Όλα είναι στο μυαλό.

Όταν λέω το έραψα όχι υπερβολές… έκοψα γλυκά, ψωμιά, τηγανιτά και φαγητό αργά το βράδυ… Αντιθέτως πολλά φρούτα, πολλά λαχανικά και πολλά ψητά», έγραψε.

Μελέτης Ηλίας κιλά

Πόσο χρονών είναι ο Μελέτης Ηλίας

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική ήταν η 2/3 μέρα για τον Μελέτη Ηλία καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά του. Ο πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς Τα Καλύτερά μας Χρόνια έγινε 42 ετών.

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram 3 φωτογραφίες σε διαφορετικές ηλικίες της ζωής του κάνοντας έτσι τον απολογισμό του.

«2....22.....42......

Όσο κι αν προσπάθησα να βρω κάτι ελπιδοφόρο κάτι χαρούμενο κάτι αισιόδοξο να γράψω για τα γενέθλια μου σήμερα δεν βρήκα λόγια...προσπαθώ να καταλάβω πως ακριβώς φτάσαμε ως εδώ....γιατί υπάρχει τέτοια κακία στον κόσμο....για το τι λύση άραγε μπορούμε να βρούμε...για να ζήσουν τα παιδιά μας σε έναν καλύτερο κόσμο που απ' ότι φαίνεται γίνεται όλο και χειρότερος από όλες τις απόψεις...αλλά μάταια....ίσως είναι η φτιαξια μας τέτοια...κάποιοι να σκοτώνουν και κάποιοι να σκοτώνονται...

Πάντα έτσι γίνεται σε όλες τις φάσεις της παγκόσμιας ιστορίας η οποία δεν μας δίδαξε απολύτως τίποτα....έφτασα 42 χρόνων για να καταλάβω ότι οτιδήποτε και να συμβεί πρέπει να είμαστε ετοιμοι γι αυτο και να το αντιμετωπίσουμε οπως μπορούμε ...με όλες μας τις δυνάμεις...γιατι δυστυχώς είμαστε πολύ κοντά στο να μας συμβεί το χειρότερο σενάριο...ας έχουμε λοιπόν τη δύναμη και το κουράγιο για να το υποφέρουμε! Υπομονή λοιπόν και χρόνια μου πολλά! #happybirthday #nowar», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο ηθοποιός που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει και ένα νέο ριάλιτι.