Έτρωγε 5 συγκεκριμένα γεύματα και από 100 κιλά έπεσε στα 87 - Έτσι "ξεφούσκωσε" ο Μάρκος Σεφερλής

Έχει μείνει πλέον μισός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτρωγε 5 συγκεκριμένα γεύματα και από 100 κιλά έπεσε στα 87 - Έτσι

Μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή του έχει τον τελευταίο καιρό ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής κατάφερε να χάσει πάνω από 10 κιλά.

Στο πλευρό του ήταν φυσικά η γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία φροντίζει αρκετά την εμφάνισή της (δείτε εδώ την δίαιτα που κάνει) για αυτό και έβαλε σε αυστηρή διατροφή και τον σύζυγό της.

Έτσι "ξεφούσκωσε" ο Μάρκος Σεφερλής

«Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική…», είχε αποκαλύψει ο ίδιος στο παρελθόν.

Στόχος του Μάρκου Σεφερλή ήταν και είναι να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα τηγανητά και τα γλυκά, τα οποία είναι και αυτά που τον παχαίνουν.

Μάλιστα, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε μιλήσει αναλυτικά για τον τρόπο που κατάφερε να χάσει τόσα κιλά: «Έχασα 10 κιλά κάνοντας δίαιτα και γυμναστική. Κάνουμε γυμναστική μαζί με τη Έλενα αλλά με διαφορετικές ασκήσεις. Κάνω και διατροφή. Τρώω 5 γεύματα. Ομελέτα με ασπράδια, κοτόπουλο η ψάρι και το βράδυ έχω ένα πρωτεϊνούχο ρόφημα και μετά πάλι μια ομελέτα με ασπράδια. Επειδή έχω σκοπό να ανεβάσω την Τούτσι που είναι το αγαπημένο μου μιούζικαλ και θέλω να είμαι αδύνατος».

Μάρκος Σεφερλής δίαιτα

Λίγα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή

Γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή. Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Ταυτόχρονα με την τηλεόραση εμφανίζεται και στο θέατρο. Η πορεία του στο θέατρο αρχίζει τον χειμώνα του 1997-1998, στο Θέατρο Αυλαία, με την κωμωδία Σουίτα γενεθλίων και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με πλήθος παραστάσεων, κυρίως επιθεωρήσεων, διανύοντας μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία. Κατά την διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα.

Από το 2004 και μετά, έχει την ευθύνη όλης της παράστασης και εκτός από ηθοποιός, αναλαμβάνει τα κείμενα, το casting, την σκηνοθεσία και την παραγωγή. Τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε μαζί με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel "MEGA Με Μία". Τον χειμώνα του 2019 συμμετείχε στον θίασο του μιούζικαλ Hairspray στο Θέατρο Ακροπόλ το οποίο σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλλου. Από την άνοιξη του 2021 μέχρι σήμερα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι 5x5 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1.