Τι έτρωγε πρωί - βράδυ: Η δεκαπενθήμερη δίαιτα που ακολούθησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πήγε κορμάρα στην Πάρο

Αυτά είναι τα μυστικά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι έτρωγε πρωί - βράδυ: Η δεκαπενθήμερη δίαιτα που ακολούθησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πήγε κορμάρα στην Πάρο

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο μαζί με την οικογένεια της (δείτε φωτογραφίες) αλλά και φίλους που συναντά στα σοκάκια του όμορφου νησιού. Μοναδικές ωστόσο, είναι οι φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία. Η παρουσιάστρια έχει ένα πολύ εντυπωσιακό κορμί παρόλο που έχει φέρει στον κόσμο 3 παιδιά.

Για να το διατηρήσει ωστόσο τόσο εντυπωσιακό προσέχει πολύ την διατροφή της. Καλλίγραμμη από τα μικράτα της, αν και λάτρης του καλού φαγητού και των γλυκών, η παρουσιάστρια του "Happy Day" ξέρει που θα σταματήσει.

Για την ίδια η ρήση "παν μέτρον άριστον" σημαίνει ότι μπορεί να απολαμβάνει χωρίς τύψεις, ότι της αρέσει μόνο τα Σαββατοκύριακα. ενώ τις καθημερινές δύσκολα ξεφεύγει.

Η δίαιτα που ακολουθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για απώλεια περιττών κιλών

Για την δίαιτα της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν βγει στην παραλία, κάνει μια διατροφή 15 ημερών για να χάσει 2-3 κιλά.

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής άλεσης με μέλι και 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • Μεσημεριανό: Ψάρι με χόρτα βρασμένα ή κοτόπουλο ψητό με αγγούρι.
  • Βραδινό: Αβγό βραστό με 2 μικτά παξιμάδια ολικής.

Το δυνατό της σημείο: Τα πόδια, που διατηρεί "σφιχτά", κάνοντας μασάζ στο μπάνιο με σκληρό σφουγγάρι, απλώνοντας στη συνέχεια το έλαιο της επιλογής της.

Η φωτογραφία της με μαγιό

Είναι γνωστό, κυρίως από τις αναρτήσεις, που κάνει η ίδια στα social media πως της αρέσει το καλοκαίρι και ιδιαίτερα οι πιο ερημικές παραλίες.

Η Πάρος είναι το νησί, που ξεκουράζεται και μάλιστα μετά την πολυσυζητημένη φωτογραφία της με τουρμπάνι στο κεφάλι, αυτή τη φορά την είδαμε σε μια άδεια παραλία, με το καρεκλάκι να ποζάρει χαλαρή, εξηγώντας τον λόγο, που προτιμάει περισσότερο σημεία σαν και αυτό.

«Την ηρεμία που απολαμβάνεις σε μία ανοργάνωτη παραλία με το καρεκλάκι σου δεν την βρίσκεις ούτε στην καλύτερη οργανωμένη . Νόμος».

Σταματίνα Τσιμτσιλή