Σαν το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο δεν έχει - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγκαλιά με τα παιδιά της την πιο όμορφη ώρα

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σαν το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο δεν έχει - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγκαλιά με τα παιδιά της την πιο όμορφη ώρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο, όπου συναντά και μερικά άλλα σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, όμως όσο κι αν απολαμβάνει τις πρωινές βουτιές στην παραλία, μέσα από τις τελευταίες της αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άλλη φαίνεται να είναι η αγαπημένη της στιγμή της ημέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φωτογραφίζει διαρκώς τον εαυτό της, αλλά και τα παιδιά της την ώρα που ο ήλιος δύει και τα χρώματα στον ουρανό ανακατεύονται, χαρίζοντας μας ένα μοναδικό τοπίο, είτε μαζί αγκαλιά είτε ξεχωριστά, και το αποτέλεσμα κάθε φορά είναι μοναδικό.

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τα παιδιά της στο ηλιοβασίλεμα της Πάρου

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Πάρος

Σταματίνα Τσιμτσιλή - κόρη

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - παιδί

"Στάζει" μέλι για τα μάτια της παρουσιάστριας ο Βερύκιος

Το πρωί της Πέμπτης (4/8) μέσα από την εκπομπή «ALPHA Τώρα» ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά, θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αφιέρωση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς την αποθέωσε για τα καλά στον αέρα παρά τις έντονες συγκρούσεις που έχουν κάποιες φορές.

«Έναν μήνα μαζί σας τώρα και λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Ήταν γλυκιά η πρώτη ημέρα κι έτσι συνεχίστηκε. Να συνεχίσετε και ως ο παλαιότερος και γηραιότερος σε όλο το σύστημα, η δημοσιογραφία είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι.

Σας αποχαιρετώ με μία τηλεοπτική εκτίμηση. Αυτή που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη στον τηλεοπτικό αέρα νομίζω ότι στην ελληνική τηλεόραση είναι μόνο μία. Και είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παλιότερα σίγουρα ήταν η Έλλη Στάη. Την τελευταία 10ετία ξεπετάχτηκε η Σταματίνα, η οποία μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι. Δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μία γυναίκα και μάλιστα, όταν υπάρχουν ασπρομάλληδες με διαδρομή μεγάλη.

Εκεί μέσα στο στενό της παπούτσι λοιπόν, προσπαθούμε 10 χρόνια να αναπνεύσουμε όλοι. Σύζυγος και συνεργάτες. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Έχω ευτυχήσει 10 χρόνια μαζί της στα πρωινάδικα να το ζω. Να το ζω και με εντάσεις και με φωνές…».