Έξαλλη η Τσιμτσιλή με τον Βερύκιο - «Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο...»

«Και άσε τα παιδάκια 12 ετών που αναπτύσσονται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Τσιμτσιλή με τον Βερύκιο - «Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο...»

Ανέβηκε η ένταση στον αέρα του Happy Day, όταν βγήκε μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Δήμος Βερύκιος και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και γενικά όλο το πάνελ σχολίασαν τα εμβόλια κορωνοϊού και συγκεκριμένα, τον εμβολιασμό στα παιδιά κάτω των 18.

«Είστε μάνες και είστε οι μόνες κατάλληλες να ξεκινήσετε ένα δημόσιο διάλογο για τον εμβολιασμό» είπε ο δημοσιογράφος στην παρουσιάστρια και την Τίνα Μεσσαροπούλου με την πρώτη να επιμένει πως παρόλο που είναι υπέρ του εμβολιασμού, έχει αμφιβολίες για τον εμβολιασμό των παιδιών.

«Χθες ήμουν σε ένα τραπέζι με πέντε μαμάδες ίδιας ηλικίας με εμένα και ήμασταν στην ίδια λογική. Όλες οι μαμάδες είναι οι εμβολιασμένες ή με κανονισμένο ραντεβού σε λίγες μέρες, όπως εγώ. Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Δήμο Βερύκιο - που έχει κάνει το εμβόλιο - να της απαντάει: «Το Υπουργείο Υγείας θα πει “ναι” στον εμβολιασμό των παιδιών, αλλά...».

Πριν ολοκληρώσει ωστόσο την πρόταση του, η παρουσιάστρια τον διέκοψε λέγοντας: «Σε πάω στοίχημα ότι αν το πει η ανταπόκριση δεν θα είναι ούτε στο 5%. Βγες να πείσεις τους υγειονομικούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, τους ανθρώπους που δουλεύουν στον τουρισμό και έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο και άσε τα παιδάκια 12 ετών που αναπτύσσονται, είναι στην προ-εφηβεία και έχουν τις ορμόνες τους. Ας εμβολιαστούμε όλοι οι υπόλοιποι».

Ένταση στο Happy Day με την Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της

Ένταση σημειώθηκε στο Happy Day λόγω του ξεσπάσματος που είχε η Κόνι Μεταξά, εναντίον του Πέτρου Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη. H Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά, διαφώνησαν σχετικά με τον τρόπο που έπρεπε να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

«Η Κόνι Μεταξά ας συζητήσει με τον μπαμπά της που χειρίζεται τα media τόσο χρόνια γιατί βλέπω ότι… Είναι ένα γλυκό, όμορφο κορίτσι και μπαίνει σε αυτήν τη διαδικασία», είπε αρχικά η παρουσιάστρια με τον συνεργάτη της να αναφέρει πως «αν έχεις πάρει 1000 μηνύματα που λένε άλλα ντ’ άλλων».

Με την παρουσιάστρια να συνεχίζει «Κακώς αφήνει τον εαυτό της να φθαρεί και να το πάρει τόσο μέσα της. Και ο Χασαπόπουλος με την Ανθή Βούλγαρη έκαναν πλάκα και ίσως λίγο προβοκατόρικη, αλλά δεν το έκαναν…». Σε αυτό ο Φραγκολιάς απάντησε: «Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα με τα social. Βγαίνω και λέω «τρώω συγκεκριμένα πράγματα, έχω πάθει αυτό και μου αρέσει αυτό», οι άνθρωποι, οι οπαδοί, οι followers φιλτράρουν ό,τι θέλουν και κρατούν ό,τι θέλουν και ανταπαντούν και εγώ θα το αφήσω; Εν εξάλλω και εγώ… Δεν μου αρέσει που κάποιοι άνθρωποι βγάζουν μια χολή γι’ αυτό που θέλουν αυτοί και όχι για αυτό που ακούν».

Η παρουσιάστρια ωστόσο διαφώνησε λέγοντας «Σε όλους συμβαίνει. Ξέρεις τι κακία δεχόμαστε όλοι στα σχόλια; Το αγνοείς. Αν κάτσω να κάνω ένα μανιφέστο σε live κάθε φορά που δέχομαι ένα αρνητικό σχόλιο, δεν θα έχω να κάνω άλλη δουλειά», με τον Κώστα Φραγκολιά να υπογραμμίζει «Εσύ μπορείς και το διαχειρίζεσαι. Η Κόνι μπορεί να μην μπορεί και αντιδρά έτσι. Διαφωνώ στο να κλείσει τον λογαριασμό της. Είναι τραβηγμένο, συμφωνώ, αλλά συμμερίζομαι το ξέσπασμά της».

Happy Day για Μεταξά