Happy Day: Έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Παπανώτας

«Εμείς κάναμε το AstraZeneca. Δεν το μετανιώσαμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Happy Day: Έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Παπανώτας

Ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Παπανώτας έκαναν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και μάλιστα, έξω από το εμβολιαστικό κέντρο βρέθηκε η κάμερα του Happy Day, στην οποία παραχώρησαν δηλώσεις και ζήτησαν από τους συνομίληκούς τους να κάνουν κι εκείνοι το εμβόλιο.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του showbiz που έχουν εμβολιαστεί και μάλιστα, οι δύο συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή αποκάλυψαν πως έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca.

Οι δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου και του Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day μετά το εμβόλιο κορωνοϊού

«Εγώ και ο Δημήτρης δεν είμαστε οι τυχεροί. Είμαστε οι έξυπνοι που κάναμε το αυτονόητο», είπε ο Δήμος Βερύκιος και ανέφερε πως δεν έχει κάποια παρενέργεια από τον εμβόλιο. Με τη σειρά του και ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως το μόνο που νιώθει είναι μια κόπωση.

«Ήταν μια απλή η διαδικασία που δεν καταλαβαίνεις. Ήταν πολύ καλή η οργάνωση και έμπειρο το νοσηλευτικό προσωπικό. Θέλω να απευθυνθώ στη γενιά μας, στους σημερινούς 50άρηδες, στη γενιά του ’60. Να μην χάσουμε την ευκαιρία. Θα πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Εμείς κάναμε το AstraZeneca. Δεν το μετανιώσαμε. Ξέρουμε ότι με αυτό το εμβόλιο απομακρύνεται το ενδεχόμενο της εντατικής», ανέφερε στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος.

Εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε και η Μαρίνα Πατούλη

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε σήμερα, Σάββατο, η Μαρίνα Πατούλη, με την ίδια να δηλώνει αισιόδοξη αλλά και ενθουσιασμένη.

Η ίδια θέλησε να δώσει το καλό παράδειγμα προς τους συνανθρώπους της και έτσι ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από την στιγμή που εμβολιάστηκε.

Στην λεζάντα η Μαρίνα Πατούλη έγραψε: «Λέμε ΝΑΙ στο εμβόλιο της ζωής!#againstcovid Μαζί με τους συνανθρώπους μου που ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες εμβολιαζόμαστε σήμερα για να κατακτήσουμε το αύριο που αξίζει σε όλους μας!!!! Συνεχίζουμε δυναμικά κ με υπευθυνότητα για να επανακτήσουμε την πρότερη καθημερινότητά μας!». Το εμβόλιο του κορωνοϊού έκανε πρόσφατα και ο Πάνος Κοκκινόπουλος!

Μαρίνα Πατούλη έκανε το εμβόλιο κατά τον κορωνοϊό