Πήρε 10 κιλά αλλά τα έχασε κόβοντας 3 τρόφιμα - Η "στρατιωτική" δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια

Πώς κατάφερε να επανέλθει στα κιλά της;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πήρε 10 κιλά αλλά τα έχασε κόβοντας 3 τρόφιμα - Η

Ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz το διαθέτει αναντίρρητα η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία αγαπά την σωστή διατροφή αλλά και την γυμναστική και αυτό επιβεβαιώνεται κι από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αυτές τις μέρες με μαγιό.

Τα μυστικά της δίαιτας της Ζέτας Μακρυπούλια

Από το περιοδικό YOU

Βέβαια, αδύνατη από... κούνια, κάποια στιγμή «έφαγα λίγο παραπάνω και το παράκανα. Πήρα 10 κιλά και ήθελα να τα χάσω» είχε πει η Ζέτα Μακρυπούλια στο παρελθόν, ακολουθώντας "στρατιωτικά" μια διατροφή για 1 χρόνο χωρίς ψωμί, τυριά και λιπαρά. Το μυστικό της; Βάζει 1 κ.γλ. κύμινο στο κρέας της, που τη προσθήκη του σε διαιτητικά πιάτα διεγείρει την απώλεια βάρους - κάθε μέρα επί 3 μήνες αυξάνεται κατά 1,5 κιλό η απώλεια βάρους.

GYM TIP

Παράλληλα έβαλε την άσκηση στη ζωή της με pilates και TRX, ενώ η καραντίνα της... γνώρισε το περπάτημα, που μέχρι σήμερα συνεχίζει ανελλιπώς. Μάλιστα, δεν αμελεί να καταναλώνει μια μικρή μπανάνα πριν από την γυμναστική, καθώς είναι άριστη πηγή καλίου και άκρως σημαντική για την καλή λειτουργία των μυών.

Επιπλέον, το μαγγάνιο που περιέχει είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό και την αυξημένη ενέργεια που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ζέτα Μακρυπούλια δίαιτα

Άβαφη και topless στην παραλία

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια και γεμίζει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως το μπάνιο στην θάλασσα αλλά και η ηλιοθεραπεία είναι αγαπημένες της συνήθειες (ενώ έχει αποκτήσει κι άλλη μια που δεν περιμέναμε) κι αυτό επιβεβαιώνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Η ίδια, ειδικά τώρα που έχει αφήσει στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είναι ακόμα περισσότερο ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης 3/8, η Ζέτα δημοσίευσε στο instagram της μερικές φωτογραφίες της από παραλίας, στις οποίες πέρα από το ότι είναι topless, είναι εντελώς άβαφη, μαυρισμένη και πιο όμορφη από ποτέ!

«Παξιμάδι, γραβιέρα, ντοματίνια, ελιές, λαδάκι, αλατάκι και ρίγανη! ???? Αυτό είναι το μενού, μαζί με διάφορα άλλα.
Όσοι αγαπάμε τις ερημικές παραλίες, κουβαλάμε πολλά… Καλοκαίρι και φαγητό!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια και τόσο τα likes όσο και τα σχόλια πήραν αμέσως φωτιά!

undefined