Η δίαιτα εξπρές της Κατερίνας Καραβάτου για να χάνει αμέσως κιλά - Έτσι διατηρείται άψογα στα 48 της

Αναλυτικά τα γεύματά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η δίαιτα εξπρές της Κατερίνας Καραβάτου για να χάνει αμέσως κιλά - Έτσι διατηρείται άψογα στα 48 της

Σταθερή στα κιλά της παραμένει τα τελευταία χρόνια η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία παρά τις δυο γέννες, διατηρεί ένα φοβερό κορμί (δείτε εδώ φωτογραφίες με μαγιό από το φετινό της καλοκαίρι), το οποίο όμως οφείλεται φυσικά στη σωστή διατροφή και γυμναστική.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια παρά το full πρόγραμμά της, πάντα φροντίζει τον εαυτό της και λόγω του ότι τρέχει συνεχώς εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, τρέφεται με υγιή φαγητά που θα της δώσουν δυνάμεις για όλη την ημέρα.

Η ίδια πριν μερικά χρόνια είχε μιλήσει αποκλειστικά στο περιοδικό YOU και είχε αποκαλύψει το πρόγραμμά της για να χάνει τα περιττά κιλά.

Η δίαιτα της Κατερίνας Καραβάτου

  • Πρωινό: 2 φρυγανιές με βούτυρο και μέλι, ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι ή ένα σοκολατούχο γάλα χωρίς ζάχαρη
  • Μεσημεριανό: 1 μερίδα (εστιατορίου) μοσχαρίσιο κρέας με σαλάτα και ελάχιστο λάδι ή μία μερίδα ζυμαρικά
  • Σνακ: 1 χούφτα ηλιόσποροι ή φρούτα
  • Βραδινό: Δύο φρυγανιές με διάφορα είδη τυριών ή 1 σαλάτα

Φωτογραφίες από το 2015 στην Τήνο - Το πραγματικά αρετουσάριστο κορμί της Κατερίνας Καραβάτου με μπικίνι

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Προσέχει τον εαυτό της, αλλά και την διατροφή της για αυτό έχει καταφέρει να έχει στα 48 της χρόνια εξαίσιες αναλογίες στο σώμα, ακόμη και μετά την γέννηση των δυο της παιδιών.

Αυτό το σώμα ωστόσο, το έχει εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα ακόμη και από το μακρινό 2015. Ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει στην Μύκονο σε γνωστό beach bar, όπου απολάμβανε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Όπως θα δείτε και εσείς, οι φωτογραφίες είναι εντελώς αρετουσάρισες και δείχνει πως είναι στην πραγματικότητα το σώμα της Κατερίνας Καραβάτου.

Κατερίνα Καραβάτου μαγιό

Κατερίνα Καραβάτου αρετουσάριστες φωτογραφίες

Μπορεί να "τρέχει" λόγω των παιδιών της με τις σχολικές υποχρεώσεις και διάφορες δραστηριότητες, ωστόσο, η παρουσιάστρια πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. Μπορεί να πέρασε αρκετά δύσκολα φέτος το χειμώνα, ωστόσο, δεν χάνει το χαμόγελο της και φέτος το καλοκαίρι θα το διασκεδάσει γυρνώντας οριστικά νέα σελίδα στη ζωή της.