Με αλάτι στα μαλλιά και στράπλες μπικίνι - Η Καραβάτου έκλεινε το μάτι κάτω από ψάθινη ομπρέλα

Χαλαρώνει μετά από έναν δύσκολο χειμώνα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με αλάτι στα μαλλιά και στράπλες μπικίνι -  Η Καραβάτου έκλεινε το μάτι κάτω από ψάθινη ομπρέλα

H Κατερίνα Καραβάτου μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα στην τηλεόραση, απολαμβάνει ήρεμες και πάνω από όλα ξέγνοιαστες στιγμές με την τα παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα, που έχουν μεγαλώσει και τα δύο πολύ.

Η παρουσιάστρια εξακολουθεί και παραμένει ενεργή στα social media και με τις αναρτήσεις και τα stories, που κατά καιρούς κάνει βλέπουμε πως θα επιστρέψει ανανεωμένη στο επόμενο της βήμα, το οποίο δε γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι αυτό.

Η φωτογραφία ωστόσο, που δημοσίευσε την Κυριακή 7/8 από παραλία, ήταν ανάλογη με εκείνη που την είδαμε σε πισίνα με το μπικίνι της, απλώς αυτή τη φορά επέλεξε ένα στράπλες μαγιό με ρόμβους μαζί με ένα άσπρο ροζάριο.

Η Κατερίνα Καραβάτου χαλαρώνει στην παραλία

Καραβάτου - Διακοπές

Οι πόζες της Καραβάτου από τη ματιά του γιου της Αρίωνα

Η Κατερίνα Καραβάτου - η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα έκτα γενέθλια του γιου της(δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα)- είναι μία αρκετά δυναμική γυναίκα και εργαζόμενη μητέρα, η οποία, όπως πάντα φροντίζει να δίνει πάντα προτεραιότητα και να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα δυο της παιδιά, την Αέλια και τον Αριώνα, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Μιας και πλέον έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και τέλειωσε η εκπομπή της, έχει περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές της με τα παιδάκια της. Έτσι, το πρωί της Τρίτης 19/7 ανέβασε στο Instagram account της ένα post με φωτογραφίες, τις οποίες όμως τράβηξε ο γιος της.

Ο Αρίωνας κάνει τα πρώτα του βήματα στη φωτογραφία και φωτογραφίζει τη μαμά του σε άκυρες στιγμές, έχοντας όμως μια καλλιτεχνική ματιά. «Ο Αρίωνας πειραματίζεται φωτογραφικά (χωρίς να μας προειδοποιεί…).

Εγώ προσπαθώ να κάνω κοτσάκι στο μαλλί, ο Κορδόνης δεν προσπαθεί να κάνει τίποτα πέρα από την καθημερινή του -και πολλές φορές ολοήμερη- σιέστα. Αυτά από εμάς! Καλημέρα!», γράφει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καραβάτου.