Βυθισμένη στην πισίνα με "καυτό μπικίνι" - Η Κατερίνα Καραβάτου "έριξε" το Instagram

Τα σχόλια πήραν "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βυθισμένη στην πισίνα με

Η Κατερίνα Καραβάτου μπορεί να πέρασε μία αρκετά δύσκολη σεζόν, όπως αποκάλυψε στο τέλος της εκπομπής της, Τι λες τώρα, ωστόσο φαίνεται αποφασισμένη να τα αφήσει όλα πίσω της, πηγαίνοντας διακοπές για να ανανεωθεί και να δημιουργήσει καινούριες και όμορφες αναμνήσεις.

Πάντοτε ήταν καλοδιατηρημένη, χωρίς να έχει παραπάνω κιλά, ακόμη και μετά τις εγκυμοσύνες της, γεγονός που αποδεικνύεται από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί από το 2015, βλέποντάς την, όμως, στα 48 της βυθισμένη σε μία πισίνα με το μαγιό της, το σοκ είναι αναπόφευκτο. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, ανέβασε την πίσω όψη της σε στόρι και τους "ξεσήκωσε" όλους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου με μαγιό στην πισίνα

Κατερίνα Καραβάτου

«Ο Αρίωνας...»

Η Κατερίνα Καραβάτου - η οποία πρόσφατα γιόρτασε τα έκτα γενέθλια του γιου της(δείτε εδώ την εντυπωσιακή τούρτα)- είναι μία αρκετά δυναμική γυναίκα και εργαζόμενη μητέρα, η οποία, όπως πάντα φροντίζει να δίνει πάντα προτεραιότητα και να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα δυο της παιδιά, την Αέλια και τον Αριώνα, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Μιας και πλέον έχει ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν και τέλειωσε η εκπομπή της, έχει περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές της με τα παιδάκια της. Έτσι, το πρωί της Τρίτης 19/7 ανέβασε στο Instagram account της ένα post με φωτογραφίες, τις οποίες όμως τράβηξε ο γιος της.

Ο Αρίωνας κάνει τα πρώτα του βήματα στη φωτογραφία και φωτογραφίζει τη μαμά του σε άκυρες στιγμές, έχοντας όμως μια καλλιτεχνική ματιά. «Ο Αρίωνας πειραματίζεται φωτογραφικά (χωρίς να μας προειδοποιεί…).

Εγώ προσπαθώ να κάνω κοτσάκι στο μαλλί, ο Κορδόνης δεν προσπαθεί να κάνει τίποτα πέρα από την καθημερινή του -και πολλές φορές ολοήμερη- σιέστα. Αυτά από εμάς! Καλημέρα!», γράφει στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καραβάτου.