Με super ήρωες - Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του γιου της Κατερίνας Καραβάτου

Έκλεισε τα 6 ο μικρός

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με super  ήρωες - Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του γιου της Κατερίνας Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου - η οποία πρόσφατα παραχώρησε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά- είναι μία αρκετά δυναμική γυναίκα και εργαζόμενη μητέρα, η οποία, όπως, παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα, πάντα φροντίζει να δίνει πάντα προτεραιότητα και να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα δυο της παιδιά, την Αέλια και τον Αριώνα, τα οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Έτσι, και σήμερα, που ήταν τα γενέθλια του Αρίωνα που συμπλήρωσε τα έξι χρόνια ζωής, η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να απουσιάζει και να μην έχει οργανώσει ένα σούπερ καλοκαιρινό πάρτι για το μικρό της αγοράκι. Ετοίμασε για εκείνον μια εντυπωσιακή τούρτα η οποία κοσμούνταν από τους αγαπημένους του super ήρωες.

Την τούρτα αυτή δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram η Κατερίνα Καραβάτου στέλνοντας και δημόσια τις ευχές της στον γιο της.

Η φωτογραφία με την εντυπωσιακή τούρτα

τουρτα γενεθλίων μικρου γιου Καραβάτου

Μάλιστα, πρόσφατα απουσίασε από την εκπομπή για να είναι δίπλα στη μικρή που είχε νοσήσει

Χωρίς την Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε η εκπομπή Τι λες τώρα, το μεσημέρι του Σαββάτου 18/6. Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, καθώς όπως έγινε γνωστό νοσεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες με κορωνοϊό.

Μάλιστα, θετική στον ιό διαγνώστηκε και η κόρη της Αέλια, ενώ ο γιος της Αρίωνας ακόμη βγαίνει αρνητικό, σύμφωνα με τα όσα είπε έχοντας βγει μέσω skype στον αέρα της εκπομπής της.

«Δεν μου έχει ξανατύχει να βγω έτσι σε εκπομπή μου. Ναι περνάω ξανά Covid. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Μου λείπετε όλοι. Έχω όλα τα συμπτώματα. Η Αέλια είναι θετική και ο Αρίωνας είναι αρνητικός» αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου.