«Έλεγε πως είναι ο μπαμπάς της Καραβάτου» - Η εξομολογητική συνέντευξη της παρουσιάστριας στο After Dark

Η απώλεια που την στιγμάτισε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έλεγε πως είναι ο μπαμπάς της Καραβάτου» - Η εξομολογητική συνέντευξη της παρουσιάστριας στο After Dark

Το βράδυ της Παρασκευής 11/6 η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε στο τραπέζι του Θέμη Γεωργαντά και στο After Dark, δίνοντας μια εξομολογητική συνέντευξη για όλους και για όλα. Η Κατερίνα σχολίασε τα τηλεοπτικά, την «καταπιεσμένη» Φαίη Σκορδά, ενώ μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της που την στιγμάτισε.

Η συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καραβάτου

«Όταν ήμουν ήδη παρουσιάστρια 3 – 4 χρόνια στο Κους Κους που πήγα μια Παρασκευή βράδυ στη Θεσσαλονίκη, καθόμασταν έτσι καλή ώρα ο μπαμπάς μου, η μαμά μου και εγώ, θυμάμαι πως ο μπαμπάς μου μού είπε «Κατερίνα, έχω τρομερό νέο!

Σε λίγο καιρό θα γίνουν πάλι εξετάσεις του ΑΣΕΠ για κάτι πολύ ωραίες θέσεις σε υπουργεία». Αυτός το έλεγε κανονικά και εγώ λίγο προσβλήθηκα, λέω «πω πω κοίταξε να δεις τώρα, ο μπαμπάς μου». Σαν να μην το εμπιστευόταν σαν επάγγελμα ή σαν να ήξερε αυτό που συμβαίνει. Ότι είναι δηλαδή ένας πολύ δύσκολος χώρος ούτως ή άλλως.

«Το ότι πήγαινε καλά τότε η εκπομπή δεν τον ενδιέφερε τον πατέρα μου. Δεν ενδιαφέρει τους γονείς κάτι τέτοιο. Τους ενδιαφέρει να είναι καλά το παιδάκι τους, να περνάει καλά, να είναι χαμογελαστό και χαρούμενο. Δεν νομίζω ότι δεν καμάρωνε αλλά δεν νομίζω ότι του έκανε και εντύπωση».

«Με έβλεπε δηλαδή να πηγαίνω καλά και ήταν πολύ ωραίο αλλά μέχρι εκεί. Το περισσότερο που μου είχε πει κάποια στιγμή ο πατέρας μου, καλή του ώρα ο αγαπημένος μου εκεί που είναι, είναι όταν κάποια στιγμή είχαμε πάει κάπου και μου μιλάνε εμένα και τον συστήνω.

Μετά από λίγη ώρα μου λέει «κάποτε ήσουν η κόρη του Καράβατου και τώρα είμαι ο μπαμπάς της Καραβάτου. Είναι το μοναδικό πράγμα που μου έχει πει και το οποίο έδειχνε ότι κάπως μπορεί κάποια στιγμή να του είχε αρέσει και κάτι τέτοιο που με αφορούσε. Δεν ήταν απορριπτικός ως προς εμένα, απλώς είχε άλλα standards στη ζωή του», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Απασφάλισε η Κατερίνα Καραβάτου για την Ιωάννα Μαλέσκου

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, εκεί η παρουσιάστρια αναφέρεται στον πόλεμο που έχει δεχθεί η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν είναι σωστό να ασκείται τόσο σκληρή κριτική σε έναν άνθρωπο που δουλεύει σκληρά, ειδικά από άτομα που σύντομα είναι πιθανό να βρεθούν στην ίδια θέση.

Άλλωστε εδώ και μέρες πολλοί είναι αυτοί που συζητάνε ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ ποιο είναι το επικρατέστερο όνομα).

«Αλήθεια εγώ στεναχωριέμαι. Δεν μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή να στοχοποιούν κάποιον τόσο όσο την Ιωάννα Μαλέσκου. Άσχετο αν σε κάποιους αρέσει και σε άλλους δεν αρέσει. Δεν μου αρέσει αυτός ο πόλεμος, όχι μόνο στην Ιωάννα, γενικά. Έχει έρθει από την Κρήτη έχει κάνει μία προσπάθεια δύο χρόνια στον ΣΚΑΪ.

Δεν μου αρέσει να λέγονται πράγματα του στιλ "δε θα συνεχίσει, λήγει το συμβόλαιο". Και εμείς που βγαίνουμε μπροστά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τι λέμε καθώς αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.