Παραμένει γυναικάρα στα 60 της η Καίτη Γαρμπή - Με αυτό τον τρόπο μένει σταθερή στα κιλά της χωρίς να στερείται τίποτα

Αποκαλύφθηκε το μυστικό της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Παραμένει γυναικάρα στα 60 της η Καίτη Γαρμπή - Με αυτό τον τρόπο μένει σταθερή στα κιλά της χωρίς να στερείται τίποτα

Αναμφίβολα η Καίτη Γαρμπή είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz καθώς πέρα από το ταλέντο της στην μουσική μιας και έχει αφήσει το δικό της στίγμα, έχει επίσης μια ιδιαίτερα ομορφιά που σου "κεντρίζει" το ενδιαφέρον.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει δείξει αρκετές φορές πως είναι ακομπλεξάριστη καθώς δεν έχει διστάσει να μιλήσει φανερά για την ηλικία της αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση. Δείτε την επίσης εδώ να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το μυστικό της Καίτης Γαρμπή που παραμένει αψεγάδιαστη

Η δίαιτα της Καίτης Γαρμπή

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν έχει κρύψει πως το κύριο μυστικό της πίσω από την λαμπερή εμφάνισή της είναι το πράσινο τσάι. Η ίδια καταναλώνει μεγάλες ποσότητες γιατί διαλύει τις τοξίνες και αποτρέπει το σχηματισμό της κυτταρίτιδας.

Από την άλλη, ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή προσέχοντας τους συνδυασμούς των τροφών ενώ έχει καταργήσει τις κακές συνήθειες : τσιμπολόγημα, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, τηγανητά ή λιπαρά φαγητά, παχυντικές σάλτσες.

Μάλιστα, έχει δώσει έμφαση στο να πίνει πολύ νερό και πράσινο τσάι καθημερινά. Όσο για τα αναψυκτικά που είναι επίφοβα για τη δημιουργία κυτταρίτιδας, δεν καταναλώνει περισσότερα από δύο την εβδομάδα τα οποία θα προσέξει να είναι light.

Εξωτερική/ εσωτερική φωτγοραφία: NDPPHOTO

Η Γαρμπή κάνει throwback και συγκινεί 29 χρόνια μετά

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει αναδρομή στα παλιά, καθώς πρόσφατα μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο από παλιό video clip της, έτσι και αυτή τη φορά η Καίτη Γαρμπή, με αφορμή τη Eurovision που διανύουμε, έκανε μία υπέροχη ανάρτηση γεμάτη μνήμες και υπέροχες μουσικές στιγμές αλλά και Ελληνική περηφάνια.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είχε συμμετάσχει στη Eurovision το 1993 όταν δέχτηκε πρόταση από την ΕΡΤ να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο μουσικό διαγωνισμό. Εκείνη την αποδέχτηκε, ταξίδεψε στην Ιρλανδία, τραγούδησε το "Ελλάδα, Χώρα Του Φωτός" και κατέκτησε την 9η θέση με 64 βαθμούς στις 15 Μαΐου του 1993.

Έτσι λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο γράφοντας στη λεζάντα μόνο τη λέξη "Συγκίνηση"...