Έχασε 16 κιλά αλλά δεν έκανε καμία απολύτως δίαιτα - Το μόνο που έκανε η Νατάσα Μποφίλιου ήταν να μην...

Το θαυματουργό μυστικό της που την άφησε μισή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή: instagram / Natassa Bofiliou
Πηγή: instagram / Natassa Bofiliou

Μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες είναι αναντίρρητα η Νατάσα Μποφίλιου, η οποία έχει μείνει στην ιστορία για την φωνή της αλλά και για τις συναυλίες που πραγματοποιεί, μιας και είναι όλες μοναδικές (δείτε εδώ την συγκλονιστική εμφάνισή της στο θέατρο Βράχων).

Η ίδια τα τελευταία μάλιστα χρόνια φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της ενώ είναι εμφανέστατη και η αλλαγή και η ανανέωση στην εμφάνισή της, μιας και έχει καταφέρει να χάσει16 ολόκληρα κιλά.

Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα από συνεντεύξεις της, δεν ακολούθησε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, απλά μια πιο υγιεινή ζωή και διατροφή. Βέβαια, αυτό που έπαιξε ρόλο, ήταν ότι σταμάτησε να τρώει αργά το βράδυ.

Η αποκάλυψη της Νατάσας Μποφίλιου για τα 16 κιλά που έχασε

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για ένα χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ όπως έκανα πριν και αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…».

Η αποκάλυψη της Μποφίλιου για τα 16 κιλά που έχασε
Πηγή: instagram / Natassa Bofiliou

Την αποθέωσαν για το στυλ της - Το φωτογραφικό άλμπουμ της από τη Φολέγανδρο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Μποφίλιου, άφησε για λίγες μέρες πίσω τις υποχρεώσεις και τις περιοδείες και βρέθηκε σε ένα αγαπημένο της νησί την Φολέγανδρο, προκειμένου να απολαύσει τις διακοπές της παρέα με τις καλές της φίλες. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media είναι μοναδικές, ενώ με τα στιλάτα φορέματα που επέλεξε όλη η παρέα αποθεώθηκαν από τους followers.

Η καλλιτέχνης βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, αφού όπως ανακοίνωσε πριν από ενάμιση μήνα έπεται μια συνεργασία που όλη περιμένανε με μια τραγουδίστρια κολοσσό για την ελληνική μουσική σκηνή. Θα δώσουν μια μεγάλη συναυλία για να τιμήσουν τα 25 χρόνια λειτουργίας του σταθμού Δίεση.

Πολύχρωμα καρό και ριγέ φορέματα, όμορφες κορδέλες και στιγμές που μαρτυρούν καλοπέραση και όμορφα συναισθήματα φιλίας!

Η Νατάσα Μποφίλιου πρόσωπο με πρόσωπο με μια καλή της φίλη

Η κοριτσοπαρέα της Νατάσας Μποφίλιου στη Φολέγανδρο

Τα υπέροχα καρό φορέματα που επέλεξαν η Νατάσα Μποφίλιου και οι φίλες της

Η Νατάσα Μποφίλιου οδηγεί μηχανάκι στους δρόμους της Φολεγάνδρου